Kim Kardashian: Γιατί απαγορεύει στα παιδιά της να δουν το reality της οικογένειας

20.05.2021
Kim Kardashian: Γιατί απαγορεύει στα παιδιά της να δουν το reality της οικογένειας
To Keeping Up With The Kardashians εκτόξευσε την καριέρα της Kim Kardashian σε δυσθεώρητα ύψη, αλλά η ίδια έχει επιφυλάξεις με το να αφήσει τα παιδιά της να παρακολουθήσουν το reality που έφτιαξε την καριέρα της. Η διάσημη media περσόνα αποκάλυψε γιατί θα προτιμούσε τα παιδιά της να μην παρακολουθούν την εκπομπή, τουλάχιστον για τώρα. Αλλά θα αφήσει ποτέ η Kim Kardashian τα παιδιά της να παρακολουθήσουν το Keeping Up With The Kardashians; Εδώ είναι το θέμα.

Η Kim πρόσφατα έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στην εκπομπή του Scott Disick, ο οποίος, για την ιστορία είναι ο πατέρας των τριών παιδιών της μεγάλης αδελφής της Kim, Kourteney, για το πώς μεγαλώνει τα παιδιά της. Σε μια γρήγορη ματιά στο επεισόδιο του KUWTK που θα μεταδοθεί στις 20 Μαΐου, η Kim εξήγησε το σκεπτικό της για το ότι δεν ήθελε να μάθουν για τη σειρά τα παιδιά της, North, Saint, Psalm και Chicago.

«Πρόσφατα τα παιδιά ζήτησαν να δουν τη σειρά, αλλά είμαι πραγματικά διστακτική μόνο και μόνο επειδή εγώ προσωπικά, θα πρέπει να εξηγήσω πολλά», είπε στον Scott. «Δεν είμαι έτοιμη ακόμα για να το δούν τα παιδιά ... τουλάχιστον η North».

Η North είναι το μεγαλύτερο παιδί της Kim (και ως εκ τούτου αυτό που επηρεάζεται πιο εύκολα), οπότε είναι λογικό το γιατί θέλει να καθυστερήσει να της παρουσιάσει την πλοκή της σειράς. Ωστόσο, ο Scott είδε τα πράγματα διαφορετικά και πραγματικά ενθάρρυνε την Kim να είναι ξεκάθαρη μαζί τους.

«Απλώς σκέφτομαι ότι θα το παρακολουθήσουν κάποια στιγμή», είπε ο Scott. «Είναι η ζωή τους. Σε ποιο σημείο τα βάζουμε κάτω και λέμε, “Σας επιτρέπεται να δείτε τι έκανε η μαμά και ο μπαμπάς όλα αυτά τα χρόνια”;»

Η Kim δεν έχει ακόμα οργανώσει προβολή επεισοδίων του KUWTK για τα παιδιά της, αλλά τα ίδια έχουν βρει μερικά αποσπάσματα της εκπομπής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως είπε.

«Αναπαριστούν τη σκηνή που κλαίω στα νησιά Bora Bora και σχεδόν όλες τις σκηνές που κλαίω», είπε η Kim στον Scott.

Το μέρος του KUWTK που φοβάται περισσότερο για να παρακολουθήσουν τα παιδιά της; Τα επεισόδια που περιλαμβάνουν τον Kris Humphries, τον παίκτη του NBA, με τον οποίο η Kim παντρεύτηκε για μόλις 72 ημέρες.

Παρά το γεγονός ότι μεγαλώνουν από μια celebrity μαμά, η Kim είπε ότι τα παιδιά της είναι «εξαιρετικά φυσιολογικά» και σκοπεύει να τα διατηρήσει έτσι.

Θυμίζουμε ότι ύστερα από 14 χρόνια και 20 σεζόν, το "Keeping Up With The Kardashians"... ρίχνει αυλαία φέτος. Τέλος -τηλεοπτικής, τουλάχιστον- εποχής.

Νικολέτα Μακρή