6 celebrities εκδηλώνουν δημόσια την αγάπη τους για τις μαμάδες τους - Σπάνια φωτογραφικά ντοκουμέντα

22.05.2021
6 celebrities εκδηλώνουν δημόσια την αγάπη τους για τις μαμάδες τους - Σπάνια φωτογραφικά ντοκουμέντα
Μερικοί celebrities και οι μητέρες τους είναι οι καλύτεροι φίλοι και έχουν επιλέξει να μην κρύψουν τα συναισθήματά τους για αυτές. Ιδού μερικές δημόσιες "καταθέσεις" αγάπης και στοργής που μερικοί από τους αγαπημένους μας celebs έκαναν δημόσια για τις λατρεμένες τους μητέρες, μας άρεσαν και θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας.

Timothee Chalamet και Nicole Flender

Γνωρίζατε ότι o 25χρονος ηθοποιός Τimothee, έχει κερδίσει 40 βραβεία και είχε 87 υποψηφιότητες; Σε έναν από τους λόγους του σε μια απονομή, φρόντισε να ευχαριστήσει τη μαμά του με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο - «Αυτός είναι ο λόγος που είμαι ζωντανός, αυτός είναι ο λόγος που έχω ενεργή καριέρα. Μαμά, σ 'αγαπώ!».

Justin Timberlake και Lynn Bomar Harless

Ο Justin Timberlake αποκαλεί τη μητέρα του Super Hero Mother - και έχει δίκιο, όλες οι μητέρες έχουν υπερφυσικές δυνάμεις. «Είμαι τόσο τυχερός που σε έχω ως καθοδηγητική δύναμη για αυτήν την τρελή βόλτα! Με έχεις διδάξει τόσα πολλά και θα λατρεύω πάντα το κάθε μάθημα. Επίσης, εξακολουθείς να φτιάχνεις την καλύτερη φρυγανιά με ζάχαρη και κανέλα στον πλανήτη. Μαμά σ'αγαπώ».

Ryan Reynolds και Tammy Reynolds

Ο Ryan Reynolds έχει μια ειδική σχέση με τη μητέρα του, την φέρνει ακόμη και στις εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί . «Αγαπάω την μαμά μου. Λατρεύω την προθυμία της να δοκιμάσει τα πάντα. Πριν από περίπου 4 μήνες ανέβηκε σε αυτή τη μοτοσικλέτα με έναν από τους αγαπημένους μου φίλους από το γυμνάσιο».

Jared Leto και Constance Leto

Ο Jared Leto εκδήλωσε την αγάπη του για τη μητέρα του σε μια δυνατή πρόταση: «Σε ευχαριστώ που με διδάσκεις να ονειρεύομαι».

Jennifer Garner και Patricia Ann Garner

Δεν υπάρχει τίποτα σαν την αγκαλιά μιας μητέρας και αυτή η εικόνα αφηγείται ένα εκατομμύριο ιστορίες. Η Jennifer έδειξε την αγάπη της για τη μητέρα της με τα δικά της λόγια. «Χρόνια πολλά στην υπέροχη, στοργική, περιπετειώδη μητέρα μου, την Patricia English Garner. Ελπίζω να είμαι τόσο γενναία όσο είσαι εσύ, μαμά, και να μπορέσω να προσπαθήσω να είμαι η μισή μητέρα που ήσουν στη Melissa, στη Susannah και σε εμένα. Σε αγαπάμε και ανυπομονούμε να είμαστε ξανά μαζί».

Jessica Alba και Catherine Jensen

Δεν υπάρχει τίποτα πιο κοντά στις καρδιές μας από τις μητέρες μας - όταν έχουμε μια φωτογραφία μαζί με τη μητέρα μας, δεν μπορούμε παρά να μην παρατηρήσουμε πόσο μοιάζουμε - είτε πρόκειται για το ίδιο χαμόγελο, τα χαρακτηριστικά του προσώπου ή τη σπιρτάδα στα μάτια μας. Η Jessica Alba και η Catherine Jensen εκπέμπουν θετική ενέργεια σε αυτήν την εικόνα. «Σ 'αγαπώ τόσο πολύ! Το κρατάς πάντα αληθινό».