Η Kate Hudson κούρεψε τον αγαπημένο της και καμαρώνει για το αποτέλεσμα με τον πιο απίθανο τρόπο

20.05.2021
Η Kate Hudson κούρεψε τον αγαπημένο της και καμαρώνει για το αποτέλεσμα με τον πιο απίθανο τρόπο
Και κομμώτρια πια η διάσημη ηθοποιός. Τα κατάφερε μια χαρά, όπως φαίνεται.

Την Kate Hudson την αγαπάμε πολύ εδώ στο womenonly.gr Δεν το κρύβουμε. Πρόκειται για μία από τις "φωτεινές" παρουσίες του Χόλιγουντ, με ένα από τα πιο "ειλικρινή" χαμόγελα που έχουμε δει -σαφές κληροδότημα της μαμάς Goldie Hawn.

Στα 42 της χρόνια έχει τρία παιδιά από τρεις διαφορετικές σχέσεις της: τον 17χρονο Ryder που είχε αποκτήσει με τον πρώην σύζυγο της Chris Robinson, τον 10χρονο Bingham, με τον Matt Bellamy, τραγουδιστή των Muse, με τον οποίο υπήρξαν αρραβωνιασμένοι και την τριών ετών Rani, καρπό του έρωτά της με τον νυν σύντροφό της, Danny Fujikawa, τον οποίο αφορά το θέμα αυτό.

Η Kate είναι ζευγάρι με τον Danny (επίσης μουσικό στο επάγγελμα, όπως και άλλοι δυο σύντροφοί της) από το 2017 όμως η γνωριμία τους μετρά 15 χρόνια πριν από αυτό, οπότε, η εξέλιξη της σχέσης ήρθε απολύτωνς αβίαστα και φυσικά, όπως έχουν παραδεχτεί δημόσια και οι δύο.

Χθες η Kate ανέλαβε να κουρέψει τα μαλλιά του αγαπημένου της, που, όντως είχαν μακρύνει πάρα πολύ. Πήρε, λοιπόν, ψαλίδι και τον έβαλε να ποζάρει για την απαραίτητη ανάρτηση στα social media. "Καιρός ήταν", γράφει στη λεζάντα και ιδού:

Λίγες ώρες αργότερα, μια νέα ανάρτηση φανερώνει το αποτέλεσμα του haircut αλλά με τον πιο απίθανο τρόπο. "Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο ξανά", γράφει στη λεζάντα η ερωτοχτυπημένη Kate, ενώ οι πρώτες νότες του "Need You Tonight" των INXS που ακούγονται στο background τα λένε όλα.

"Έτοιμοι για το μωρό Νο4", διαβάζουμε μεταξύ των σχολίων και ιδού: