Angelina Jolie: Τι κάνει 18 λεπτά ακίνητη, καλυμμένη με μέλισσες; Πόσα τσιμπήματα είχε;

21.05.2021
Angelina Jolie: Τι κάνει 18 λεπτά ακίνητη, καλυμμένη με μέλισσες; Πόσα τσιμπήματα είχε;
Η φωτογραφία που κέντρισε το ενδιαφέρον των χρηστών στα social media.

Με έναν πρωτοποριακό τρόπο τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας η Angelina Jolie.

Naomi Campbell: Πρώτη φορά μαμά λίγο πριν τα 51 - Η πρώτη φωτογραφία της κόρης της

Η ηθοποιός, η οποία έχει εδώ και καιρό ασχοληθεί με την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες ως ειδική απεσταλμένος, τώρα συνεργάζεται επίσης με την UNESCO και την Guerlain, σε μια πρωτοβουλία που σκοπό έχει να κατασκευαστούν 2.500 κυψέλες μελισσών και να ανακτηθούν 125 εκατομμύρια μέλισσες έως το 2025 - ενώ παράλληλα εκπαιδεύονται και υποστηρίζονται 50 γυναίκες μελισσοκόμοι.

Για να προωθήσει την πρωτοβουλία για την Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας, σε συνεργασία με το National Geographic, η Angelina φωτογραφήθηκε καλυμμένη με μέλισσες.

Jennifer Lawrence: Άκου την απίστευτη αντίδραση της όταν έμαθε για την πιθανή επανασύνδεση Lopez - Affleck

Ο υπεύθυνος για τη φωτογράφηση, Dan Winters, είπε: "Όλοι στο σετ, εκτός από την Angelina, έπρεπε να φορούν προστατευτική στολή. Έπρεπε να είναι ήσυχα και αρκετά σκοτεινά για να μείνουν ήρεμες οι μέλισσες. Εφαρμόσαμε φερομόνη στα μέρη του σώματός της όπου ήθελα να συγκεντρωθούν οι μέλισσες. Τοποθετήσαμε επίσης έναν μεγάλο αριθμό μελισσών σε μια σανίδα που στηριζόταν μπροστά από τη μέση της. Η Angelina στάθηκε ακίνητη, καλυμμένη με μέλισσες για 18 λεπτά χωρίς τσίμπημα. Νομίζω ότι αυτό το πλάνο ήταν επίσης ένα εκπληκτικό γεγονός για όλους όσοι ήταν παρόντες".