Ben Affleck - Jennifer Lopez: 8 τρυφερά πράγματα που έχουν πει ο ένας για τον άλλον μετά τον χωρισμό τους

21.05.2021
Ben Affleck - Jennifer Lopez: 8 τρυφερά πράγματα που έχουν πει ο ένας για τον άλλον μετά τον χωρισμό τους
Αν και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, οι διάσημοι πρώην άρχισαν να κάνουν παρέα ξανά. «Έχουν μια ισχυρή σύνδεση. Όλα ήταν γρήγορα και έντονα, αλλά η Jennifer είναι χαρούμενη», ανέφερε το People. Καθώς περιμένουμε να δούμε πού πηγαίνει η σχέση τους, ας κάνουμε μια βόλτα στo παρελθόν και να κοιτάξουμε πίσω όλα όσα έχουν πει μετά το χωρισμό τους ο Ben και η Jennifer, ο ένας για τον άλλον.

Ο Ben Affleck για την Jennifer Lopez

Για τον χωρισμό τους: «Νομίζω ότι η Jen και εγώ κάναμε ένα λάθος όταν ερωτευτήκαμε, το ότι ήμασταν ενθουσιασμένοι και ίσως πολύ προσβάσιμοι. Δεν νομίζω ότι κανένας από εμάς περίμενε τον βαθμό στον οποίο θα έφθανε όλο αυτό».

Για την επαφή που κράτησε μαζί της: «Είναι η αληθινή αγάπη. Κρατάω επαφή περιοδικά μαζί της και έχω μεγάλο σεβασμό γι 'αυτήν. Πόσο φοβερό είναι ότι είχε τη μεγαλύτερη επιτυχημένη ταινία της στα 50 της!».

Για το ένα πράγμα που μετανιώνει για τη σχέση τους: «Αν μετανιώνω για κάτι είναι το μουσικό βίντεο (Jenny From the Block). Αλλά αυτό συνέβη πριν από χρόνια. Έχω προχωρήσει».

Σχετικά με την ομορφιά της: «Πού κρύβεις την πηγή της νεότητας; Γιατί μοιάζεις το ίδιο με το 2003 και φαίνεται σαν να είμαι κι εγώ στα 40 μου στην καλύτερη περίπτωση;».

Ben Affleck - Jennifer Lopez: Το χρονικό της 20ετούς σχέσης τους - Πώς ξεκίνησε και πού πηγαίνει

Η Jennifer Lopez για τον Ben Affleck

Για τον χωρισμό τους: «Ένιωσα ότι η καρδιά μου είχε σχιστεί από το στήθος μου. Και όταν συνειδητοποίησα ότι δεν θα είχα την οικογένεια του παραμυθιού που ήθελα πραγματικά, λοιπόν, τότε ήταν που άρχισα πραγματικά να καταρρέω».

Σχετικά με το πώς πίστευε ότι ο Μπεν ήταν ο ένας και μοναδικός: «Ένιωσα πραγματικά ότι βρήκα κάποιον σπουδαίο και αυτός βρήκε κάποιαν υπέροχη και σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσαμε να το κάνουμε να δουλέψει».

Πώς της φαίνεται ο Ben: «Ο Ben είναι αστείος! Φαίνεται ακόμα πολύ καλός».

Αν έχει μετανιώσει για τη σχέση τους: «Θα το έκανα ξανά, νομίζω. Πραγματικά - ακόμη και το μέρος της σχέσης. Αισθάνομαι ότι όλα είναι μέρος της ιστορίας σου και του ταξιδιού σου και προορισμό έχουν να σε βοηθήσουν να μεγαλώσεις, αν είσαι πρόθυμη να το κοιτάξεις έτσι και εγώ είμαι πρόθυμη να το κοιτάξω έτσι».