Άγριες Μέλισσες: Οι backstage φωτογραφίες από τη δολοφονία του Γραμματικού έχουν πολλή πλάκα

21.05.2021
Άγριες Μέλισσες: Οι backstage φωτογραφίες από τη δολοφονία του Γραμματικού έχουν πολλή πλάκα
Η σκηνή που ξάφνιασε δυσάρεστα τους θαυμαστές της τηλεοπτικής επιτυχίας του ΑΝΤ1 φαίνεται πολύ διαφορετική... εκ των έσω!

Μία από τις πιο δυνατές στιγμές της σειράς "Άγριες Μέλισσες" ζήσαμε την περασμένη εβδομάδα. Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραματικός, κατά κόσμον Σπύρος Σταμούλης, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ μαζί με δύο ακόμη ανθρώπους από τον Μεγαρίτη κατ' εντολή του Δούκα Σεβαστού, ο οποίος, όμως, δεν ήξερε ότι ο γαμπρός του θα ήταν εκεί, εκείνη τη στιγμή.

Η στεναχώρια συνεχίστηκε και στο επόμενο (χθεσινό) επεισόδιο με την Πηνελόπη να θρηνεί τον άνθρωπο, που, τελικά, είχε αγαπήσει αληθινά. Μαζί με το "αντίο" και η υπόσχεση ότι θα ξεσκεπάσει την αλήθεια.

Για να ελαφρύνουμε την ατμόσφαιρα που έχει βαρύνει -και ΘΑ βαρύνει κι άλλο στο άμεσο μέλλον- κάνουμε μια βόλτα στα social media των πρωταγωνιστών και εντοπίζουμε μερικές backstage σκηνές της ιδιαίτερα δραματικής αυτής σκηνής που μας έκαναν να χαμογελάσουμε πολύ.

Ιδού πώς διασκεδάζουν ακόμη και στις αιματοβαμμένες σκηνές οι ηθοποιοί

Και για να μένουμε στο mood της σειράς ιδού τι να περιμένουμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (24/5/2021) όπου, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ θα απολαύσουμε ένα -ακόμη- ρεσιτάλ ηθοποιίας από την Κάτια Δανδουλάκη και την "Ανέτ" της

  • Η Δόμνα με την Πηνελόπη συγκλονίζονται με τα ευρήματα της αστυνομίας για τον φόνο του Θέμελη. Η Πηνελόπη, όμως, δε δείχνει να έχει πεισθεί, ενώ η Ανέτ παίρνει την κατάσταση στα χέρια της, δίνοντας ένα εκβιαστικό τελεσίγραφο στον Μελέτη.
  • Η επανασύνδεση ενός ζευγαριού θα δώσει μια ευχάριστη νότα στο χωριό.
  • Ο Δούκας αρνείται να συναντήσει τον Βόσκαρη και τότε εκείνος ζητάει απ’ τον δικηγόρο του, να φωνάξει την Ελένη. Θα δεχτεί η Ελένη να βρεθεί ξανά πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρώην βασανιστή της; Κι αν δεχτεί, ποια απρόσμενη έκπληξη την περιμένει στη συνάντησή τους;