Lady Gaga: "Με βίασε και με άφησε έγκυο σε μια γωνία"

21.05.2021
Lady Gaga: "Με βίασε και με άφησε έγκυο σε μια γωνία"
Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις της τραγουδίστριας

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Lady Gaga, μιλώντας για τον άνθρωπο που την βίασε σε ηλικία των 19 ετών, o οποίος την άφησε έγκυο. Οι αποκαλύψεις αυτές έγιναν στην εκπομπή "The Me You Can’t See” στο Apple TV+, όπου ο Oprah Winfrey και ο πρίγκιπας Harry θα εστιάζουν στην ψυχική υγεία διάσημων και μη ανθρώπων με φόντο τις ιστορίες τους.

Πρίγκιπας Harry: Κρίσεις πανικού, ναρκωτικά, ο θάνατος της μητέρας του και η Meghan - Νέα συνέντευξη, νέος "πονοκέφαλος" για το παλάτι

"Ήμουν 19 ετών και δούλευα στον χώρο. Ένας παραγωγός μού είπε να βγάλω τα ρούχα μου και είπα όχι. 'Εφυγα και μου είπαν ότι θα κατέστρεφαν όλη μου τη μουσική. Και δεν σταμάτησαν. Και δεν σταμάτησαν να με ρωτούν και απλά πάγωσα και- και δεν θυμάμαι καν τι συνέβη" είπε και ξέσπασε σε κλάματα. Η ίδια δεν κατονόμασε τον παραγωγό και είπε είναι ότι δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ μπροστά της.

"Η βιομηχανία είναι κακοποιητική και επικίνδυνη" είπε και περιέγραψε ένα περιστατικό όπου, πηγαίνοντας μετά από χρόνια σε νοσοκομείο για πόνους και αδυναμία στο σώμα της, τελικά την παρέπεμψαν σε ψυχίατρο μιας που το πρόβλημά της δεν ήταν οργανικό. "Με βίασε και με παράτησε έγκυο σε μία γωνία". Όπως είπε, υπέφερε από εμετούς και για μήνες είχε κλειδωθεί σε ένα στούντιο. Επεδίωξε αυτοτραυματισμούς και οι παρενέργειες από την εμπειρία του βιασμού σε συνδυασμό με την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη που διέκοψε την έκαναν να υποφέρει.

Angelina Jolie: Τι κάνει 18 λεπτά ακίνητη, καλυμμένη με μέλισσες; Πόσα τσιμπήματα είχε;

"Έχω ψυχολογικά προβλήματα, παίρνω πολλά φάρμακα για να παραμείνω ισορροπημένη και είμαι μια μαχήτρια και ζω και είμαι καλά και δυνατή και θα πάρω όλες τις εμπειρίες της ζωής μου και θα τις μοιραστώ με τον κόσμο για να τον κάνω ένα καλύτερο μέρος", είχε δηλώσει ξανά στην Winfrey στη συνέντευξή της το 2020.