Salma Hayek: "Κόντεψα να πεθάνω από κορονοϊό"

21.05.2021
Salma Hayek: "Κόντεψα να πεθάνω από κορονοϊό"
Η ηθοποιός μιλάει για τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό

Η Salma Hayek ήταν ανάμεσα στους celebrities που νόσησαν με κορονοϊό και θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία που είχε ως θύμα της πανδημίας.

Demi Lovato: Αυτοπροσδιορίστηκε ως non binary άτομο

Όπως είπε, ένιωθε ότι δεν θα επιβιώσει και είχε πάρει απόφαση να πεθάνει στο σπίτι της και όχι σε κάποιο νοσοκομείο. Η 54χρονη είπε στο περιοδικό Variety ότι επέλεξε να κρατήσει μυστική τη κρίσιμη μάχη που έδινε με τον κορονοϊό που την κράτησε 7 εβδομάδες απομονωμένη στο σπίτι της, ενώ χρειάστηκε να της χορηγηθεί και οξυγόνο.

"Ο γιατρός μου με ικέτευε να πάω στο νοσοκομείο επειδή η κατάσταση ήταν κακή. Του είπα 'όχι ευχαριστώ, προτιμώ να πεθάνω στο σπίτι', είπε. Η ίδια είχε μοιραστεί φωτογραφίες της από τα rapid tests που χρειάστηκε να κάνει κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Πασίγνωστος σχεδιαστής μόδας κάνει διακοπές στην Ελλάδα

Μετά την ανάρρωσή της, η Hayek επέστρεψε στη δουλειά, αλλά δεν νιώθει την ίδια ενέργεια με πριν: "Ήταν εύκολο. Ήταν η τέλεια δουλειά για να επιστρέψω. Είχα ξεκινήσει να κάνω βιντεοκλήσεις αλλά δεν μπορούσα να κάνω πάρα πολλά γιατί κουραζόμουν πολύ” είπε για την προετοιμασία της για την ταινία 'House of Gucci'.