Brad Pitt: Η τεράστια νίκη που κέρδισε στη μάχη για την κηδεμονία - Η Angelina Jolie κατηγορεί τους δικαστές

27.05.2021
Brad Pitt: Η τεράστια νίκη που κέρδισε στη μάχη για την κηδεμονία - Η Angelina Jolie κατηγορεί τους δικαστές
Πέντε χρόνια μετά τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού, ο δικαστής απεφάνθη για το τι θα ισχύει με τα παιδιά τους.

Η σχέση της Angelina Jolie και του Brad Pitt τελείωσε πολύ άσχημα το 2016, ύστερα από μία δεκαετία τρελού έρωτα ενώ στη μέση αυτής της άσχημης συνθήκης βρέθηκαν από την αρχή τα έξι παιδιά του ζεύγους. Εκείνα, μάλιστα, από την πρώτη στιγμή έμειναν με τη μητέρα τους, αφού, στην ουσία, ο πατέρας τους αντιμετώπισε κατηγορίες για αλκοολισμό και κακή συμπεριφορά.

Μετά τον χωρισμό, ξεκίνησε μια δικαστική διαμάχη μεταξύ των δύο πρώην συζύγων, που αφορούσε στην κηδεμονία των παιδιών του. Ο δρόμος ήταν μακρύς αλλά τον περασμένο Μάρτιο, η Jolie επανήλθε, για να ισχυροποιήσει τη θέση της με νέες κατηγορίες εναντίον του πρώην αγαπημένου της για ενδοοικογενειακή βία. Βασική προϋπόθεση για τη στήριξη των ισχυρισμών της ήταν να κληθούν τα ανήλικα παιδιά της στο δικαστήριο προκειμένου να καταθέσουν τη σχετική εμπειρία τους.

Εκτός από τον Maddox (19) οι Pax (17), Zahara (16), Shiloh (14), Vivienne (12) και Knox (12) θα έπρεπε να είχαν ειδική άδεια και από τους δυο γονείς για να καταθέσουν. Φαίνεται, όμως, πως η κατάσταση δεν έφτασε ούτε στο θέμα της άδειας καθώς ο δικαστής της υπόθεσης έκρινε πως τα στοιχεία που είχε προσκομίσει η Jolie "στερούνταν αξιοπιστίας"

Αποτέλεσμα; Η ετυμηγορία βγήκε και έδωσε στους δυο πρώην συζύγους κοινή κηδεμονία, κάτι στο οποίο αντέδρασε έντονα η Angelina κατηγορώντας τον δικαστή για μεροληψία καθώς δεν κάλεσε τα παιδιά της να καταθέσουν επί του θέματος.

Οι δικηγόροι της εξετάζουν ήδη τα επόμενα βήματά τους και φαίνεται ότι το ζήτημα θα έχει και συνέχεια.

Από την πλευρά του, ο Pitt νιώθει απίστευτα ανακουφισμένος, σύμφωνα με πηγές κοντά του και το μόνο που θέλει είναι να περνά περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του.

Μεγάλη νίκη όντως. Λες να πλησιάζει η στιγμή που θα δούμε επιτέλους, ύστερα από τόσα χρόνια φωτογραφία του Pitt με κάποιο, αν όχι όλα, από τα παιδιά του;