Angelina Jolie: Η τολμηρή μεταμόρφωση σε ξανθιά για τις ανάγκες της νέας της ταινίας [video]

27.05.2021
Angelina Jolie: Η τολμηρή μεταμόρφωση σε ξανθιά για τις ανάγκες της νέας της ταινίας [video]
Μετά από ένα χρόνο χωρίς σινεμά (και πολλές άλλες απογοητεύσεις), ο κόσμος των ταινιών επιτέλους επιστρέφει στο φυσιολογικό, πράγμα που σημαίνει ότι οι κινηματογραφικές αίθουσες ανοίγουν πλέον επίσημα.

Στην κορυφή της λίστας μας των ταινιών που πρέπει να δεις στο αμέσως επόμενο διάστημα, είναι το Marvel's Eternals. Οι οπαδοί του franchise θα ξέρουν ότι έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που οι πρώτες εικόνες της ταινίας κυκλοφόρησαν και για το μόνο τότε που μπορούσαμε να μιλήσουμε ήταν για τα ξανθά μαλλιά της Angelina Jolie.

Τώρα, το επίσημο τρέιλερ κυκλοφόρησε τελικά για να δούμε τα icy (το χρώμα του πάγου) μαλλιά της Jolie σε κίνηση. Η ηθοποιός φαίνεται σχεδόν αγνώριστη ως Thena με μακριά, ανοιχτόχρωμα ξανθά μαλλιά, στη θέση της μελαχρινής απόχρωσης που την έχουμε συνηθίσει.

Παρακολούθησε το τρέιλερ για να δεις την πλήρη Marilyn εκδοχή της Jolie και ευχήσου της καλή τύχη για την κυκλοφορία της ταινίας αυτόν τον Νοέμβριο

.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη ξανθιά μεταμόρφωση της Angelina Jolie. Πάτησε τον σύνδεσμο και θυμήσου όλες τις υπόλοιπες φορές.

Νικολέτα Μακρή