Friends: Η Courteney Cox αναβιώνει τη θρυλική "Monica & Ross" χορογραφία με τον Edd Sheeran σε ένα επικό βίντεο

31.05.2021
Friends: Η Courteney Cox αναβιώνει τη θρυλική "Monica & Ross" χορογραφία με τον Edd Sheeran σε ένα επικό βίντεο
Οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι και απόλαυσαν ιδιαίτερα αυτή την ξεχωριστή στιγμή.

Στον απόηχο της ιστορικής επανασύνδεσης των έξι πρωταγωνιστών της θρυλικής σειράς "Φιλαράκια" πριν από μερικές μέρες, είχαμε μια πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση από την Courteney Cox, a.k.a. Monica Geller!

Πριν φτάσουμε στην πρόσφατη ανάρτηση, θα γυρίσουμε τον χρόνο πίσω στο 1999 και συγκεκριμένα στο 10ο επεισόδιο του έκτου κύκλου με τον προφανή τίτλο "The One With The Routine".

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και συμμετέχοντας στο σόου "Dick Clark's New Year's Rockin' Eve" η Monica και ο Ross αποφασίζουν να παρουσιάσουν την αγαπημένη τους χορογραφία, η οποία, είναι... "κάπως"!

Η στιγμή έχει καταγραφεί ως μία από τις πιο χαρακτηριστικές των τηλεοπτικών αδελφών με ανθρώπους από όλο τον κόσμο να την έχουν αναβιώσει πάμπολλες φορές στα social media.

Ιδού η σκηνή για ένα "φρεσκάρισμα" και αμέσως μετά η πιο πρόσφατη "διάσημη" αναβίωση που ξετρέλανε τους απανταχού fans.

Χθες, η Courteney Cox ξαναμπήκε στα... παπούτσια του τηλεοπτικού alter ego της και αναβίωσε τη χορογραφία αυτή με ένα άλλο κολλητό της φίλο, τον Εd Sheeran. O δημοφιλής μουσικός ανέδειξε το ταλέντο του και στον χορό και τα λόγια είναι απλά... περιττά!

Το βίντεο μετρά ήδη σχεδόν 8 εκατομμύρια προβολές στις 14 ώρες που είναι στον "αέρα" και οι δυο τους φάνηκε να το απολαμβάνουν ιδιαίτερα. Ιδού:

Για την ιστορία, θυμίζουμε ότι ο Ed Sheeran έγινε πρόσφατα πατέρας ενώ παραμένει "μακριά" από τη μουσική καθώς, όπως δήλωσε σχετικά, κάνει ένα διάλειμμα προσπαθώντας να ζήσει ξανά τη ζωή του, να βρει τον εαυτό του.

Ζωή Κίττα