5 φορές που μια συνέντευξη με celebrity πήγε εντελώς στραβά!

06.06.2021
5 φορές που μια συνέντευξη με celebrity πήγε εντελώς στραβά!
Οι συνεντεύξεις αποτελούν μέρος της δουλειάς μιας διασημότητας, είτε πρόκειται για τηλεοπτικούς ηθοποιούς, αστέρες ταινιών, μουσικούς είτε κάποιου άλλου στον κλάδο της ψυχαγωγίας. Εάν προωθούν ένα νέο project, είναι πιθανό να τους ζητηθεί να εμφανιστούν σε talk shows αργά το βράδυ, να καθίσουν σε ραδιοφωνικές συζητήσεις ή να δώσουν συνέντευξη σε περιοδικά και εφημερίδες για να μιλήσουν για τη δουλειά τους. Αυτές μπορεί να είναι εξαιρετικές ευκαιρίες για να ενδιαφερθεί ο κόσμος για το project τους, αλλά μπορούν επίσης να πάνε τρομερά στραβά μέσα σε μια στιγμή.

Υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα συνεντεύξεων που πηγαίνουν στραβά, αλλά τα παρακάτω 5 αποσπάσματα επισημαίνουν το πώς οι διάσημοι συνεντευξιαζόμενοι - και μερικές φορές οι οικοδεσπότες - μπορούν να την πατήσουν σε μια συνέντευξη.

Rihanna

Αυτή σίγουρα δεν ήταν μια γκάφα από την πλευρά της Rihanna, αλλά ωστόσο ένα παράδειγμα του πώς μια συνέντευξη μπορεί να πάρει μια λάθος τροπή. Ενώ βρισκόταν το 2012 σε μια περιοδεία όπου προωθούσε την ταινία Battleship, η Rihanna ρωτήθηκε για φήμες περί σχέσης που αφορούσαν τον Ashton Kutcher. Ο δημοσιογράφος προσπαθούσε σαφώς να βγάλει λαυράκι αλλά ο RiRi δεν το έδωσε. Η επί 9 φορές νικήτρια βραβείου Grammy δεν μάσησε τα λόγια της, απαντώντας, «Ουάου. Πόσο απογοητευτική ήταν αυτή η ερώτηση! Είμαι χαρούμενη και single. Αν αυτό είναι που ρωτάς».

Jimmy Fallon και Lady Gaga

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας εν μέσω της πανδημίας της COVID-19, τα late-night shows πέρασαν δύσκολους καιρούς κάνοντας τα προγράμματά τους να φαίνονται μερικές φορές συναρπαστικά. Ο Jimmy Fallon ήταν σαφώς ενθουσιασμένος μια μέρα που είχε καλεσμένη τη Lady Gaga στο σόου του (μέσω του FaceTime) το 2020, καθώς υποτίθεται η τραγουδίστρια θα έκανε μια ανακοίνωση την οποία ο οικοδεσπότης προμόταρε περισσότερο από ότι μάλλον θα έπρεπε. Όταν ήρθε η ώρα για την ποπ τραγουδίστρια να την αποκαλύψει, χρειάστηκε να παραδεχτεί στον κωμικό-παρουσιαστή ότι δεν ήταν σε θέση να το κάνει και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα μπορούσε να του τηλεφωνήσει σε λίγες μέρες. Αυτό απογοήτευσε τον Fallon και ήταν σαφές ότι ούτε η Gaga ενθουσιάστηκε. Μια από τις στιγμές που η εκπομπή του Fallon πήγε, πράγματι, στραβά. [στο 5ο λεπτό του βίντεο επάνω το στιγμιότυπο]

Kanye West

Ο Kanye West ήταν πάντα γνωστός ότι έλεγε πάντα αυτά που ήθελε χωρίς να σκέπτεται τις επιπτώσεις τους, αλλά υπήρχαν μερικές φορές όπου πραγματικά το τερμάτισε. Ίσως η πιο διαβόητη γκάφα του κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας του 2018 στα κεντρικά γραφεία του TMZ. Κατά τη διάρκεια της μακράς συνομιλίας, ο τραγουδιστής έκανε πολλές γκάφες, αλλά η χειρότερη ήταν όταν ο ίδιος υπαινίχθηκε ότι εκατοντάδες χρόνια δουλείας στην Αμερική ήταν μια «επιλογή». Η δήλωση ήταν τόσο προκλητική, που ακόμη και ένας συνεργάτης του ΤΜΖ προσβλήθηκε αμέσως και ο West του ζήτησε τότε συγγνώμη.

Naomi Campbell

Τo ABC News έφερε σε δύσκολη θέση το supermodel Naomi Campbell στα παρασκήνια μιας φιλανθρωπικής επίδειξης μόδας. Υπήρχαν τότε φήμες ότι είχε αποδεχτεί ένα «ματωμένο» διαμάντι από έναν πολιτικό και όταν ρωτήθηκε για αυτούς τους ισχυρισμούς, επέμεινε ότι δεν πρόκειται να μιλήσει για αυτά. Λίγο μετά το τέλος της συνέντευξης, η Campbell σηκώθηκε να φύγει, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Χτύπησε σκόπιμα μια κάμερα, πιθανόν και να την κατέστρεψε. Όχι πολύ επαγγελματικό, ακόμα κι αν δεν ήθελε να μιλήσει για κάποιο συγκεκριμένο θέμα.

Liam Neeson

Ίσως η χειρότερη στιγμή αυτής της λίστας, ήταν με τον Liam Neeson ο οποίος σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα του αρκετά χρόνια πριν, όταν μίλησε στον The Independent για το πώς δημιούργησε τον χαρακτήρα που έπαιξε στην ταινία Cold Pursuit. Στην ταινία, είναι ιδιαίτερα οργισμένος και ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι για να ανακαλύψει αυτό το συναίσθημα και να το απεικονίσει ρεαλιστικά, θυμήθηκε ένα περιστατικό δεκαετίες πριν, όταν μια φίλη του δέχτηκε σεξουαλική επίθεση. Εκείνη την εποχή, ο Neeson ανακάλυψε ότι ο επιτιθέμενος ήταν μαύρος, οπότε, όπως είπε, πήγε «πάνω-κάτω περιοχές με ένα σκύλο, ελπίζοντας ότι κάποιος «μαύρος μπάσταρδος» θα έβγαινε από μια παμπ», ώστε να μπορέσει να τον «σκοτώσει». Τα σχόλια δικαίως θεωρήθηκαν φρικτά και αηδιαστικά ρατσιστικά και από τότε το αστέρι του δεν είναι και τόσο φωτεινό.