Monica Bellucci: Εντυπωσιακή στα 56 της αποκαλύπτει γιατί δεν θα ήθελε να ήταν ξανά 20

04.06.2021
Monica Bellucci: Εντυπωσιακή στα 56 της αποκαλύπτει γιατί δεν θα ήθελε να ήταν ξανά 20
Η Monica Bellucci βρίσκεται εδώ και αρκετές δεκαετίες στην κορυφή των καταλόγων με τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο. Ζωντανό παράδειγμα του πόσο καμία σχέση δεν έχει η ηλικία με την επιτυχία, τη ζωή, την καριέρα, την οικογένεια, για πολλούς αποτελεί την απόλυτη εικόνα πλάι στο λήμμα "Γυναίκα". Η Μonica έκανε καριέρα μετά τα 30, έγινε μητέρα σχεδόν στα 40 και επιβεβαιώνει ξεκάθαρα ότι μια γυναίκα είναι απόλυτα ικανή να δημιουργήσει το δικό της πεπρωμένο. Και για του λόγου το αληθές, ας κάνουμε μια βόλτα στο μονοπάτι αυτής της ταλαντούχου ηθοποιού και ας ανακαλύψουμε γιατί λατρεύεται από τόσους πολλούς ανθρώπους στον κόσμο.

Από τη Νομική στη μόδα

Στα νιάτα της, η Μonica ονειρεύτηκε να γίνει δικηγόρος και μάλιστα μπήκε στη Νομική Σχολή. Ως φοιτήτρια, έπιασε δουλειά part time σε πρακτορείο μόντελινγκ. Εκεί την ξεχώρισαν και της έγινε πρόταση να πάει στο Μιλάνο. Έτσι, είπε αντίο στο όνειρό της να γίνει δικηγόρος και πήγε να κατακτήσει τους διάσημους οίκους μόδας.

Είναι απίστευτο, αλλά η δημοτικότητα της Bellucci αυξήθηκε παράλληλα με την ηλικία της. Αν και στην αρχή της καριέρας της πρωταγωνίστησε σε διαφημίσεις και περπατούσε στην πασαρέλα, στα καλύτερά της χρόνια, ήταν στα εξώφυλλα των περιοδικών, πρωταγωνίστησε σε εμβληματικές ταινίες και κέρδισε τον τίτλο μιας από τις πιο ελκυστικές γυναίκες στον πλανήτη. Η ηθοποιός είναι περήφανη για την ηλικία της. Μια μέρα είπε: «Δεν θα ήθελα να είμαι 20 ξανά για τίποτα».

Μια υπέροχη καριέρα μετά τα 30

Η πρώτη ταινία της Monica ήταν το Vita coi figli όταν ήταν περίπου 25 ετών, αλλά αναγνωρίστηκε διεθνώς αφού έπαιξε το ρόλο της νύφης στο Dracula, του Francis Ford Coppola. Αλλά η πιο αξιοσημείωτη ταινία της ήταν η Malena, μια ταινία για μια γυναίκα με εκπληκτική ομορφιά την οποία μισούσε ολόκληρη η πόλη. Εκείνη την εποχή, η Bellucci ήταν 36 ετών.

Γάμος με έναν καρδιοκατακτητή που δεν μπορούσε να εμπιστευτεί

«Δεν ήταν αγάπη με την πρώτη ματιά. Ναι, βρήκα τον Vincent ελκυστικό, αλλά ένιωθα ότι δεν μπορούσα να τον εμπιστευτώ ή να βασιστώ πάνω του».

Η Bellucci και ο Cassel πέρασαν 17 χρόνια μαζί, 12 από τα οποία ήταν παντρεμένοι. Το ζευγάρι πήρε το χρόνο του για να επισημοποιήσει τη σχέση του - και οι δύο ακολούθησαν την καριέρα της ηθοποιίας και λόγω των συχνών ταξιδιών και των γυρισμάτων, η αγάπη τους αναπτύχθηκε από απόσταση. Η Μonica γέννησε την πρώτη τους κόρη, Deva, στα 39. Η νεαρή κοπέλα έχει κληρονομήσει την ομορφιά της μητέρας της και ακολουθεί την καριέρα του μοντέλου.

Η δεύτερη κόρη της Μonica και του Vincent γεννήθηκε όταν η ηθοποιός ήταν 45 ετών και 3 χρόνια αργότερα το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει. Λίγο πριν από τo χωρισμό, η Bellucci είπε: «Ένας γάμος, δεν ξέρουμε ποτέ πόσο καιρό θα διαρκέσει ... Σήμερα, λειτουργεί, αλλά σε ένα χρόνο, δεν ξέρω».

Είναι δυνατόν να είσαι όμορφη μετά από 50;

Στις φωτογραφίες της, η Μonica φαίνεται 10 ή ακόμα και 20 χρόνια νεότερη από την ηλικία της. Εκτός αυτού, η ηθοποιός έχει τόσο αυτοπεποίθηση που συμφώνησε να συμμετάσχει σε μια γυμνή σκηνή σε ηλικία 52 ετών. Μετά από αυτό, τόλμησε να κάνει μια γυμνή φωτογράφηση για το εξώφυλλο ενός περιοδικού.

Σήμερα στα 56 της χρόνια, η Bellucci συνεχίζει να παίζει σε ταινίες και παραμένει ένα περιζήτητο μοντέλο. Για να παραμείνει νέα και όμορφη, προτείνει τους ακόλουθους κανόνες:

  • Λούζε τα μαλλιά σου όχι περισσότερο από δύο φορές την εβδομάδα και χρησιμοποίησε ελαιόλαδο αντί για μάσκα.
  • Ποτέ μην περιορίζεις το φαγητό σου. Ωστόσο, εάν πρέπει να χάσεις μερικά κιλά, κάνε τις μερίδες σου μικρότερες και επίλεξε περισσότερο κρέας, ψάρι και λαχανικά.
  • Κάνε γιόγκα και κολύμπα. Αυτές οι ασκήσεις διατηρούν το σώμα σου τονωμένο χωρίς υπερβολική προπόνηση.
  • Καθάρισε καλά το δέρμα του προσώπου σου πριν πας για ύπνο, ανεξάρτητα από το πόσο νυστάζεις.

Σε ευχαριστούμε Monica!