Jennifer Lopez - Ben Affleck: Κάνουν σχέδια για κοινές διακοπές το καλοκαίρι

06.06.2021
Jennifer Lopez - Ben Affleck: Κάνουν σχέδια για κοινές διακοπές το καλοκαίρι
Εμείς, βέβαια, περιμένουμε επίσημη ανάρτηση στο Instagram.

Οι σχέσεις μεγάλων αποστάσεων είναι δύσκολες, ακόμη και για τους celebrities και η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck βρίσκονται σε μια τέτοια σχέση. Αυτό μπορεί να είναι εντάξει για μια απλή σχέση, αλλά αν θέλεις μια σοβαρή σχέση, τότε θα χρειαστεί προσπάθεια για να λειτουργήσει. Η J.Lo και ο Ben έχουν πάρει πτυχίο από το «να ξεπεράσω τον πρώην» στο «να το δούμε σοβαρά», πράγμα που σημαίνει ότι σχεδιάζουν ήδη το πώς θέλουν να περάσουν το καλοκαίρι.

Οι δύο πρώην πρώην (!) «συζητούν τα καλοκαιρινά σχέδια», αναφέρει το People. Η πηγή προσθέτει ότι «θέλουν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί», παρά το γεγονός ότι ζουν σε δύο αντίθετες πλευρές της χώρας τους.

Η πηγή εξηγεί ότι «θέλουν επίσης να κάνουν ένα ταξίδι» και ότι η Jennifer «είναι απίστευτα χαρούμενη» με τον Ben. «Και οι δύο λειτουργούν πολύ άνετα στη σχέση τους», λέει η πηγή.

Για το φιλί των Bennifer στο γυμναστήριο έχεις διαβάσει; Θυμήσου τα όλα εδώ

Ένα ταξίδι φαίνεται πολύ εφικτό αλλά είχαν ήδη μια ρομαντική απόδραση στη Μοντάνα, κοντά στο θέρετρο Big Sky τον περασμένο μήνα.

«Η Jennifer πέρασε αρκετές μέρες με τον Βen έξω από την πόλη. Έχουν μια ισχυρή σύνδεση. Όλα ήταν γρήγορα και έντονα, αλλά η Jennifer είναι χαρούμενη», ανέφερε μια πηγή στο People. Μια άλλη πηγή είπε στο Us Weekly: «Η Jen πραγματικά απόλαυσε το ταξίδι της στη Μοντάνα και αγαπάει πραγματικά τη φιλία με τον Ben. Έχει συναισθήματα για τον Βen. Το πάνε αργά, αλλά τα πράγματα κινούνται προς μια ρομαντική κατεύθυνση. Αυτή επικεντρώνεται στα παιδιά της και εργάζεται στο Μiami».