Helena Christensen: Σούπερ sexy στα 52 της σε νέα καμπάνια για φίρμα εσωρούχων

07.06.2021
Helena Christensen: Σούπερ sexy στα 52 της σε νέα καμπάνια για φίρμα εσωρούχων
Ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της χρυσή εποχής των top models και η διαχρονική ομορφιά της φαίνεται στις behind the scenes φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από ένα project της λονδρέζικης μάρκας πολυτελών εσωρούχων Coco de Mer, όπου συμμετείχε η ίδια μαζί με την εξίσου εντυπωσιακή Brooke Shields.

Η Christensen δημοσίευσε δύο πολύ "καυτές" φωτογραφίες στο Instagram, με τις καλές της φίλες Camilla Staerk και Brooke Shields να ποζάρουν πίσω της στο κρεβάτι. «Είμαι ενθουσιασμένη που σύντομα θα μπορώ να μοιραστώ ένα project στο οποίο έχω δουλέψει (και είχα τα κορίτσια μου να κάνουν photo bombing)», έγραψε στις εικόνες, ταγκάροντας την φίρμα Coco de Mer.

Στην ανάρτηση αναφέρεται το «6.16.21» το οποίο υποθέτουμε ότι είναι μια αναφορά στην ημερομηνία κυκλοφορίας του project της φίρμας Coco de Mer, πράγμα που μας κάνει να πιστεύουμε ότι έχουμε μια εμβληματική συνεργασία εσωρούχων στον ορίζοντα! Ανυπομονούμε, γιατί όχι μόνο μας αρέσει αυτό που έχουμε δει μέχρι τώρα μέσω του Instagram, αλλά και επειδή η Christensen επιδεικνύει με υπερηφάνεια το όμορφο σώμα της στα 52 της χρόνια.

Αυτό δεν πρέπει να μας φαίνεται εντυπωσιακό ή ασυνήθιστο, αλλά δυστυχώς, οι γυναίκες που βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας συχνά απομακρύνονται όταν ξεκινούν να «μεγαλώνουν» και είναι πραγματικά αναζωογονητικό να βλέπουμε γυναίκες με αυτοπεποίθηση για τα ενήλικα σώματά τους και να αναδίδουν αισθησιασμό σε κάθε ηλικία.

Διάβασε και τι λέει η "θεά" Monica Bellucci σχετικά

Νικολέτα Μακρή