Sophie Turner: «Ο χρόνος δεν είναι στρέιτ και ούτε εγώ»

07.06.2021
Sophie Turner: «Ο χρόνος δεν είναι στρέιτ και ούτε εγώ»
Η Sophie Turner γιόρτασε την ημέρα της κοινότητας LGBTQ και κάποιοι φαν αναρωτιούνται αν το μήνυμα της στα social media υποδηλώνει κάτι..

Πριν από μερικές μέρες, η 25χρονη σταρ του Game of Thrones γιόρτασε το Pride Month με ένα story στο Instagram. Στην ανάρτηση που έχει κατέβει τώρα, η Turner έγραψε, «Ιt’s mothaf ------ #pride month babaaaayyyyyy», μαζί με πολλά στικεράκια με το θέμα Pride, όπως «Bi Pride», «Gay Pride», «Move, I am gay», «Ο χρόνος δεν είναι straight και ούτε εγώ» και ένα ουράνιο τόξο.

Το ποστ ώθησε τους θαυμαστές στο διαδίκτυο να δείξουν την υποστήριξή τους για αυτό που εικάζουν ότι η Turner αποκάλυψε, δηλαδή ότι είναι αμφιφυλόφιλη.

Ένας χρήστης του Twitter αστειεύτηκε, «Μου λέτε ότι η Sophie Turner είναι bisexual και παντρεύτηκε τον Joe Jonas αντί για μένα;»

Παρεμπιπτόντως, αν θέλεις να μάθεις ποιο ήταν το outfit που μετάνιωσε περισσότερο
στη ζώη της η Sophie πάτησε στον σύνδεσμο και δες

Η Τurner δεν σχολίασε τις εικασίες σχετικά με τη σεξουαλικότητά της μετά τη δημοσίευση. Το 2019, η ηθοποιός του Dark Phoenix αποκάλυψε ότι είχε στο παρελθόν ρομαντικές συναντήσεις με γυναίκες και είπε ότι δεν προσελκύεται μόνο από το ένα φύλο.

«Όλοι πειραματίζονται», είπε η Turner στο Rolling Stone. «Είναι μέρος του να μεγαλώνεις. Λατρεύω την ψυχή, όχι το φύλο».

Παρόλα αυτά, σημείωσε ότι ο Joe Jonas είναι το άτομο με το οποίο θέλει να περάσει τη ζωή της. Η τριανταενάχρονη ηθοποιός και μουσικός, παντρεύτηκε τον Μάιο του 2019 σε μια στενή, μυστική τελετή μετά τα Billboard Music Awards στο Λας Βέγκας.

Το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο τους παιδί - την κόρη τους Willa - τον περασμένο Ιούλιο.

Με την ευκαιρία, ιδού μερικές φωτογραφίες από τον γάμο της στο Βέγκας που μοιράστηκε πρόσφατα η ηθοποιός με αφορμή τη δεύτερη επέτειο της ημέρας