Η Ρούλα Ρέβη αποκαλύπτει τι έκαναν με τον Αποστόλη Τότσικα λίγες μέρες πριν παντρευτούν

11.06.2021
Η Ρούλα Ρέβη αποκαλύπτει τι έκαναν με τον Αποστόλη Τότσικα λίγες μέρες πριν παντρευτούν
Μαζί τους και ο κουμπάρος Δημήτρης Γιαννέτος

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Παντρεύτηκαν στις 26 Ιουνίου του 2014 στην Αμερική και η ευτυχία τους έχει στο μεταξύ ολοκληρωθεί από τον ερχομό των δίδυμων παιδιών τους, Άγγελο Μιχαήλ και Ειρήνη Χρυσή.

Κάθε χρόνο, το διάσημο ζευγάρι μοιράζεται διαδικτυακές ευχές για τη μέρα αυτή, όμως φέτος, εκείνη ξεκίνησε λίγο νωρίτερα της εορταστικές αναρτήσεις.

Πλάι σε μια -ακόμη- πανέμορφη φωτογραφία των δυο τους, η Ρούλα Ρέβη εξηγεί ότι σα σήμερα, πριν από 7 χρόνια, ξεκίνησαν οι αναμνήσεις αυτού του ταξιδιού, για να φτάσουν στη μεγάλη μέρα τους. Ιδού τι έγραψε στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε την ανάρτηση με τον κουμπάρο, Δημήτρη Γιαννέτο στην παρέα, εννοείται.

Για εμενα αυτή η επέτειος γιορτάζεται λίγες μερες νωρίτερα από αυτή την στιγμή γιατί οι αναμνήσεις αυτού του ταξιδιού ξεκίνησαν σαν σήμερα . Για να φτάσουμε στην μέρα αυτή περάσαμε υπεροχα , τρελα , φάγαμε πολύ σούσι οι 2 μας (😱🤪) μεθύσαμε παρά πολύ με τον κολλητό και κουμπάρο μας @giannetos 🥰 χορέψαμε πολύ στους δρόμους της καλιφορνια , κάναμε τατουάζ, κάτσαμε στον καναπέ των “friends”, φάγαμε πολλά burgers, αγοράσαμε ψεύτικα δαχτυλίδια, γελάσαμε γελάσαμε παρά πολύ και μετά πήγαμε και το κάναμε . Κάθε μέρα λέγαμε θα το κάνουμε ε? Ναι μωρε ας το κάνουμε ας προσθέσουμε και αυτό στο ταξίδι μας!
Όμως για εμάς ποτέ δεν είχε σημασία αυτό καθαυτό παρά μόνο το ταξίδι μας ! Σε αγαπω πολύ @apostolis_totsikas_official

Πολλά τα μηνύματα που ακολούθησαν μετά την ανάρτηση, όμως αυτά που ξεχωρίζουν σίγουρα είναι αυτά του Δημήτρη Γιαννέτου. Ο Έλληνας hairstylist ήταν ο κουμπάρος του ζεύγους και μοιράστηκε με τη σειρά του μικρά μυστικά από εκείνες τις μέρες του 2015. Ιδού:

%PHOTO3%

%PHOTO4%

%PHOTO5%

Ζωή Κίττα