Η Καίτη Γαρμπή έγινε 60 ετών - Η απίθανη τούρτα και οι ευχές του γιου της

11.06.2021
Η Καίτη Γαρμπή έγινε 60 ετών - Η απίθανη τούρτα και οι ευχές του γιου της
Πανευτυχής η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε δύο γλυκύτατες εορταστικές αναρτήσεις.

Στην έβδομη δεκαετία της ζωής της μπήκε από χθες η Καίτη Γαρμπή και το γιόρτασε με μια απίθανη τούρτα μέσω της οποίας ζήτησε από το τζίνι να της πραγματοποιήσει όλες τις ευχές, όπως είδαμε και στην πρώτη ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Γλυκύτατη, όπως πάντα, και με ένα πονηρό χαμόγελο στο πρόσωπο, η εορτάζουσα, τρίβει το λυχνάρι που βρίσκεται στην κορυφή της διόροφης τούρτας της και κάνει την ευχή. "Καλώ το πιστό μου τζίνι να μου πραγματοποιήσει όλες τις ευχές που μου στείλατε για τα γενέθλια μου! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ🧞‍♂️", γράφει στη λεζάντα και ιδού:

Αμέτρητες οι ευχές που δέχτηκε η "Καιτούλα" όμως, χωρίς αμφιβολία, μία ξεχωρίζει κατά πολύ, αυτή του μοναχογιού της, Δημήτρη.

Ο 22χρονος νεαρός που ακολουθεί στα καλλιτεχνικά βήματα των γονιών του ευχήθηκε στη μητέρα του με μια ανάρτηση την οποία εκείνη κοινοποίησε παντού όλο καμάρι.

«Πολύτιμες οι ευχές όλων σας για τα γενέθλιά μου κι ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου αλλά ρωτάω εσάς τις μαμάδες να μου πείτε: Νιώθετε κι εσείς πως η λέξη «μαμά» όταν ακούγεται από το στόμα του παιδιού μας είναι για μας πιό όμορφη κι από την ομορφότερη λέξη του κόσμου, τη λέξη «αγάπη»; @dimitris.sxoinas σε λατρεύω!!!», γράφει η Καίτη και ιδού η ανάρτηση του υιού:

Πρόσφατα, η Καίτη Γαρμπή έδωσε με τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά, την πρώτη κοινή τους συνέντευξη στα 27 της κοινής τους ζωής. Και τα είπαν όλα. Πάτησε στον σύνδεσμο και θυμήσου τις μοναδικές στιγμές.

Ζωή Κίττα