Έτσι είναι σήμερα η Φιόνα από το "Κωνσταντίνου και Ελένης"

11.06.2021
Έτσι είναι σήμερα η Φιόνα από το "Κωνσταντίνου και Ελένης"
Η συνέντευξη της Λίλιαν Αρχοντή στην εκπομπή "Pop Up"

Μια συνέντευξη στην εκπομπή "POP UP" έδωσε η ηθοποιός Λίλιαν Αρχοντή, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το ρόλο της ως Φιόνα, τη..."μοναδική αγάπη" του Μάνθου Φουστάνου στο "Κωνσταντίνου και Ελένης".

Κωνσταντίνου και Ελένης: Το reunion της Πέγκυς και του Μάνθου

Η ηθοποιός ανέφερε πως η θρυλική σειρά του ANT1 αποτέλεσε μια σημαντική στιγμή της ζωής της, αφού συνέπεσε χρονικά με την εγκυμοσύνη της, ενώ αποκάλυψε πως "όσο πιο πολύ προβάλλονται οι σειρές, τόσο λιγότερο χρήματα παίρνουμε. Είναι ελάχιστα, πιο πολύ παίρνουμε την αγάπη του κόσμου".

"Ο Τάκης Ζαχαράτος με κάνει καλύτερα από μένα"

Η ίδια, η οποία είχε συμμετέχει και στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, μίλησε για την απόφαση της να σταματήσει τη συνέργασία της, καθώς όπως η ίδια είπε δεν περνούσε καλά. "Μας έδιναν το θέμα Πέμπτη βράδυ ή Παρασκευή, έγραφα το κείμενο, το μάθαινα απέξω, δεν υπήρχε autoqeue, και έπρεπε να βγεις σε μια ζωντανή εκπομπή και να τα πεις. Τα λεφτά δεν ήταν αρκετά".

Τέλος, η Λίλιαν Αρχοντή μίλησε για την πολυαγαπημένη της κόρη, η οποία είχε υποδυθεί τη Μπουλίτσα στη σειρά "Το Καφέ της Χαράς" και τη σχέση που έχουν μεταξύ τους, καθώς η ηθοποιός την έχει μεγαλώσει μόνη της.