Sex and the City: Η πρώτη φωτογραφία των πρωταγωνιστριών από το reboot της θρυλικής σειράς

12.06.2021
Sex and the City: Η πρώτη φωτογραφία των πρωταγωνιστριών από το reboot της θρυλικής σειράς
Η Sarah Jessica Parker, η Cynthia Nixon και η Kristin Davis ξανά μαζί

Τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου reboot του Sex and the City ξεκίνησαν και επίσημα, και η Sarah Jessica Parker, γνωστή στη σειρά ως Carrie Bradshaw, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram από μια πόρτα διαμερίσματος αρκετά αναγνωρίσιμη σε όλους σχεδόν τους fans της σειράς: το εξωτερικό του κτιρίου στο West Village όπου η συγγραφέας κατοικούσε.

Sarah Jessica Parker: Δε φαντάζεσαι τι ενθύμιο έχει κρατήσει από τα γυρίσματα του "Sex and the City"

"Καθαρή σύμπτωση και έτσι απλά, βρισκόμαστε σε αυτόν τον δρόμο που ονομάζεται Perry τη νύχτα πριν αρχίσουν όλα ξανά. Είμαι ενθουσιασμένη και τρομοκρατημένη", έγραψε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Sex and the City: Επιστρέφει...αλλά χωρίς τη Samantha!

Η Parker επίσης ανήρτησε μια φωτογραφία που σηματοδότησε την πρώτη επίσημη επιτραπέζια ανάγνωση του And Just Like That (ο τίτλος της νέας σειράς), όπου φαίνεται η κάρτα με το όνομα της, το σενάριο και μιας μάσκα.

Αργότερα την ίδια μέρα, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τις συμπρωταγωνίστριες της, Kristin Davis και Cynthia Nixon.

Εκτός από την Davis ως Charlotte York-Goldenblatt και τη Cynthia Nixon ως Miranda Hobbs (η Kim Cattrall που υποδήθηκε τη Samantha Jones επέλεξε να μη συμμετάσχει), επιβεβαιώθηκε ότι το μεγαλύτερο μέρος του αρχικού καστ θα ξαναυποδυθεί τους ρόλους τους. Τον Ιανουάριο, το HBO Max ανακοίνωσε την αναβίωση της αγαπημένης σειράς του HBO με δέκα επεισόδια. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία κυκλοφορίας. Η νέα σειρά θα αφηγηθεί τη ζωή των τριών αγαπημένων φίλων στα 50 τους, καθώς εξερευνούν τα σκαμπανεβάσματα της φιλίας και της ζωής.