Μαρία Σάκκαρη: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

12.06.2021
Μαρία Σάκκαρη: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη
Ο γιος του πρωθυπουργού υποστήριξε την αθλήτρια στη Γαλλία

Στα ημιτελικά του Grand Slam στο τουρνουά του Roland Garros κατάφερε να φτάσει η Μαρία Σάκκαρη, έχοντας κοντά της αγαπημένα της πρόσωπα που ταξίδεψαν στη Γαλλιά για να τη στηρίξουν.

Η Ρούλα Ρέβη αποκαλύπτει τι έκαναν με τον Αποστόλη Τότσικα λίγες μέρες πριν παντρευτούν

Ανάμεσα σε αυτά, ήταν και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, γιος του πρωθυπουργού, ο οποίος είναι επίσης λάτρης του τέννις. Ο νεαρός παρακολούθησε όλους τους αγώνες της αθλήτριας και πανηγύρισε με την καρδιά του στις εξέδρες.

Δούκισσα Νομικού: Επέτειος γάμου στην αγκαλιά του συζύγου της

Η αθλήτρια μάλιστα δημοσίευσε μέσω Instagram μία κοινή φωτογραφία τους, την οποία συνόδευε μία καρδιά.

Σύμφωνα με πηγές, το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πέντε μήνες, ενώ τον τελευταίο καιρό συνήθιζαν να κυκλοφορούν μαζί στην «Παλιά Αγορά» στη Φιλοθέη για καφέ και φαγητό.

Μετά το Roland Garros, η Σάκκαρη θα ετοιμαστεί για το επόμενο τουρνουά, αφού όπως η ίδια έχει δηλώσει, 38 εβδομάδες το χρόνο βρίσκεται σε κάποιο τουρνουά. Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πρόσφατα ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία και ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις μεταπτυχιακές του σπουδές.

Τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ακόμη μία κοινή φωτογραφία των δύο ερωτευμένων νέων, όπως αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαρισμό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, αυτή τη φορά.