Συγκλονίζει η Σοφία Βόσσου: "Έφτασα 37 κιλά"

13.06.2021
Συγκλονίζει η Σοφία Βόσσου: "Έφτασα 37 κιλά"
Η τραγουδίστρια μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της

Η Σοφία Βόσσου μίλησε στην εκπομπή "Σου Κου Family", μετά περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, μέσα από την οποία κόντεψε να χάσει τη ζωή της.

Η Ρούλα Ρέβη αποκαλύπτει τι έκαναν με τον Αποστόλη Τότσικα λίγες μέρες πριν παντρευτούν

"Είχα ένα μικρό πρόβλημα στο στομάχι, έκανα ένα χειρουργεί και πήγε καλά. Έπαθα μια διάτρηση, αλλοιώθηκε η γεύση μου εξαιτίας αυτού και έφτασα 37 κιλά. Με τρέφανε με παρεντερικές για να μπορέσω να φάω γιατί Παραμονή Πρωτοχρονιάς πέθαινα κανονικά. Ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες μου. Θέλω να πω ευχαριστώ στον γιατρό μου και την ομάδα του. Πήρα δύναμη από τους ανθρώπους μου και το παιδί μου. Έτσι όπως ήμουνα με τα σακουλάκια συνέχισα τα μαθήματα φωνητικής, έλεγα 'όχι, θα ζήσεις'. Πέρασα στιγμές μεγάλου πόνου κι εκεί λύγισα, το μυαλό άρχισε να παίρνει άσχημες στροφές. Προσευχόμουν πάρα πολύ", είπε η τραγουδίστρια.

Σωτήρης Κοντιζάς: Δες τον σε διαφημιστικό σποτ να κάνει τον... Ιάπωνα τουρίστα

Η ίδια στη συνέχεια εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς συναδέλφους της. "Κάποιοι συνάδελφοι μου στάθηκαν πάρα πολύ, η Ελένη Δήμου, η Πέγκυ Ζήνα, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Κατερίνα Στανίση και θέλω να τους πω ευχαριστώ. Εισέπραξα μεγάλη αγάπη αλλά και κακία. Είναι τόσο ανεγκέφαλοι το τι μου έγραφαν στα σχόλια δε λέγεται. Τώρα είμαι 51 κιλά. Τρώω ό,τι βρω. Η περιπέτεια της υγείας μου δεν είχε καμία σχέση με την επέμβαση που έκανα παλιά" είπε ολολήρώνοντας.