Jennifer Lopez - Ben Affleck: Τι έχει να πει για την επανασύνδεση τους η Jennifer Garner;

13.06.2021
Jennifer Lopez - Ben Affleck: Τι έχει να πει για την επανασύνδεση τους η Jennifer Garner;
Τι δηλώνει το περιβάλλον του ζευγαριού και τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Τον τελευταίο καιρό, η επανασύνδεση του Ben Affleck με τη Jennifer Lopez μονοπώλησε το ενδιαφέρον των media, ενώ φωτογραφίες του ζευγαριού επιβεβαίωσαν πως ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια είναι και πάλι μαζί, και πολύ αγαπημένοι. Τι έχει να πει όμως για αυτό η πρώην σύζυγος του Affleck, Jennifer Garner;

Jennifer Lopez: Γιατί πλέει σε πελάγη ευτυχίας, πέρα από τη σχέση της με τον Ben Affleck

"Η J.Lo έχει την έγκριση της Jennifer Garner", δήλωσε μια πηγή. "Η J.Lo πιστεύει ότι η Jennfer είναι υπέροχο άτομο και μια καταπληκτική μητέρα".

Η 49χρονη Garner και ο 48χρονος Affleck ήταν παντρεμένοι από το 2005 έως το 2015, ενώ έκαναν αίτηση διαζυγίου το 2018. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά: τη 15χρονη Violet, τη 12χρονη Seraphina και τον 9χρονο Samuel. Η ηθοποιός ήταν αρραβωνιασμένος με την Lopez από το 2002 έως το 2004. "Είναι και οι δύο πολύ χαρούμενοι που είναι και πάλι μαζί και που βλέπουν ότι αυτή η σχέση πάει κάπου", δήλωσε μια πηγή. Οι φίλοι τους λένε ότι μπορούν να τους δουν να μένουν για πάντα μαζί. Λατρεύουν να περνούν μαζί τα Σαββατοκύριακα και είναι πολύ ερωτευμένοι".

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Κάνουν σχέδια για κοινές διακοπές το καλοκαίρι

Ο Affleck παντρεύτηκε μία φορά, ενώ η Lopez τρεις. Η τραγουδίστρια ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Ojani Noa από το 1997 έως το 1998, με τον Cris Judd από το 2001 έως το 2003 και με τον Marc Anthony από το 2004 έως το 2014, με τον οποίο απέκτησαν τα 13χρονα δίδυμα Emme και Max. Λίγο πριν από την επανένωσή της με τον Affleck, η Lopez και ο Alex Rodriguez έβαλαν τέλος στον αρραβώνα τους.

"Ο Άλεξ εξακολουθεί να πονάει πολύ ψυχολογικά", είπε μια πηγή. "Είναι η πρώτη φορά που κάποιος μπορεί να θυμηθεί να τον παρατάνε έτσι, τουλάχιστον δημόσια. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πραγματικά έχει πληγωθεί το εγώ του".

Το πρώην ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό τους στα μέσα Απριλίου μέσω κοινής δήλωσης.