Jennifer Lopez Ben Affleck: Αγκαλιές και φιλιά μπροστά και στα παιδιά της - Το βίντεο που επιβεβαιώνει τη σχέση

15.06.2021
Jennifer Lopez Ben Affleck: Αγκαλιές και φιλιά μπροστά και στα παιδιά της - Το βίντεο που επιβεβαιώνει τη σχέση
"Τέρμα τα ψέματα". Ο νέος κύκλος των Bennifer είναι γεγονός και, όπως φαίνεται, έχει την απόλυτη έγκριση των ανθρώπων που μετρούν περισσότερο για την JLo, των διδύμων της.

Τώρα πια, το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανάρτηση των δυο τους στο Instagram της JLo. Κοντοζυγώνει μάλλον!

Ύστερα από δυο μήνες "κρυφτούλι" (και όχι με τεράστια προσπάθεια, ας υπογραμμίσουμε) ο φακός "τσάκωσε" την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck σε τρυφερές περιπτύξεις σε δημόσια θέα και ενώπιων των παιδιών όλης της οικογένειάς της.

Το βίντεο που δημοσίευσε η Page Six και κάνει τον γύρο του διαδικτύου είναι από το πάρτι που δόθηκε χθες στο Malibu για τα γενέθλια της αδελφής της Lopez, Linda. Σε αυτό βλέπουμε το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές, να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται ενώ δίπλα τους βρίσκονται και τα δίδυμα της Jennifer τα οποία από τις κινήσεις του δείχνουν σε πλήρη αρμονία με τη νέα συνθήκη στην οικογένειά τους.

Ιδού οι φωτογραφίες και το τρυφερό βίντεο από το οικογενειακό πάρτι, τη στιγμή που οι φήμες θέλουν την Jennifer και τα παιδιά της να μετακομίζουν για χάρη του Ben.

Η Jennifer έκανε ανάρτηση για εκείνη την ημέρα, αλλά ήταν αφιερωμένη στην εορτάζουσα. Τις θερμότερες ευχές στη μικρή της αδελφή έστειλε η Jenny και εμείς περιμένουμε την επόμενη ανάρτηση που θα είναι αφιερωμένη στην επόμενη σελίδα στη ζωή της.