Jennifer Lopez: Mετακομίζει στο Λος Άντζελες με τα δίδυμα για να μείνουν μαζί με τον Ben Affleck

15.06.2021
Jennifer Lopez: Mετακομίζει στο Λος Άντζελες με τα δίδυμα για να μείνουν μαζί με τον Ben Affleck
Οι Bennifer είναι πάλι μαζί! Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck πέρασαν λίγο χρόνο χωριστά και τώρα βρίσκονται και πάλι μαζί στο Λος Άντζελες, αναφέρει το People. Πριν συναντήσει την Jennifer, ο Βen συναντήθηκε με τη μαμά της, Guadalupe Rodríguez.

«Στο παρελθόν, η μαμά της Jennifer και ο Βen ήταν πολύ κοντά. Η Guadalupe αγαπούσε τον Βen», λέει μια πηγή στο People. Στεναχωρήθηκε όταν δεν μπόρεσαν να πάνε καλά τα πράγματα πριν από χρόνια. Είναι ενθουσιασμένη που είναι τώρα μαζί».

Η πηγή συνεχίζει, «Η Jennifer είναι πολύ κοντά με τη μαμά της. Είναι πολύ σημαντικό για εκείνη το άτομο με το οποίο είναι μαζί, να τα πάει καλά με τη μαμά της. Στην Jen άρεσε πολύ ότι ο Ben και η Guadalupe ήταν παρέα στο Λας Βέγκας. Και οι δύο αγαπούν τα τυχερά παιχνίδια και διασκέδασαν μαζί στο ξενοδοχείο Wynn».

Η J.Lo και ο Ben είναι κοντά στο να συνηθίσουν να βλέπουν ο ένας τον άλλο «πολύ περισσότερο». Η τραγουδίστρια επιστρέφει στο Λος Άντζελες με τα δίδυμα Max και Emme για ένα «νέο ξεκίνημα» μετά το χωρισμό της από τον πρώην αρραβωνιαστικό της Alex Rodriguez. Μια πηγή ανέφερε στο Ε! News ότι η Jen «πακετάρει τα πράγματα της από το Μαϊάμι. Θα είναι ανάμεσα στο Λος Άντζελες και το Χάμπτονς αυτό το καλοκαίρι, αλλά το Λος Άντζελες θα είναι η βάση της. Κοιτάζει μάλιστα σχολεία για τα παιδιά της για το φθινόπωρο. Είναι ενθουσιασμένη για το νέο ξεκίνημα με τον Ben. Θα είναι στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες σύντομα».

Το πρώην ζευγάρι πυροδότησε για πρώτη φορά τις φήμες περί επανασύνδεσης τον Απρίλιο όταν εντοπίστηκαν έξω από το σπίτι της J.Lo στο Λος Άντζελες. Αργότερα πήγαν ένα ταξίδι στη Μοντάνα τον Μάιο και έκτοτε περνάνε όλο και περισσότερο χρόνο μαζί. «H J.Lo και ο Ben είναι πολύ ταιριαστό ζευγάρι και λένε στους φίλους τους ότι είναι μαζί», ανέφερε μια πηγή στο Entertainment Tonight. «Όταν επανασυνδέθηκαν για πρώτη φορά, έπρεπε να δουν αν η σπίθα ήταν ακόμα εκεί γιατί είχε περάσει καιρός. Οπότε τώρα που είδαν ότι η σπίθα υπάρχει, είναι και πάλι μαζί σε όλο αυτό».