Dirty Dancing: Νέο τηλεοπτικό παιχνίδι με διάσημους που αναβιώνουν χορογραφίες της θρυλικής ταινίας

16.06.2021
Dirty Dancing: Νέο τηλεοπτικό παιχνίδι με διάσημους που αναβιώνουν χορογραφίες της θρυλικής ταινίας
Τα ριάλιτι χορού φαίνεται ότι έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το κοινό και η έμπνευση για το επόμενο έρχεται από την αγαπημένη ταινία του 1987.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun το νέο τηλεοπτικό project που ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν θα ζητά από τους 10 διάσημους που θα συμμετέχουν να διαγωνίζονται σε χορογραφίες από το Dirty Dancing, χορογραφίες που έχουν μείνει ιστορικές, όπως τις έχουν ζωντανέψει στη μεγάλη οθόνη ο Patrick Swayze και η Jennifer Grey.

"Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα φιλμ όλων των εποχών που προσφέρει ένα ξεκάθαρο χορευτικό θέμα. Σίγουρα όλοι οι διάσημοι θα ξεσηκωθούν", μεταφέρουν τηλεοπτικές πηγές, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχει συγκεκριμένη πληροφορία σχετικά με το κανάλι που θα το φιλοξενήσει.

Το concept, προφανώς, έχει κατατεθεί παντού και αναμένεται η οριστική απάντηση.

Μέχρι να έχουμε νεότερα πάτησε τον σύνδεσμο και θυμήσου μοναδικό backastage υλικό από τις πρόβες του Patrick Swayze και της Jennifer Grey, οι οποίοι παρότι δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά μεταξύ τους στα γυρίσματα, μας χάρισαν ένα από τα πιο κινηματογραφικά ζευγάρια όλων των εποχών.

Για την ιστορία, να θυμήσουμε ότι ο Patrick Swayze πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2009 από καρκίνο στο πάγκρεας σε ηλικία μόλις 57 ετών, ενώ η Jennifer Grey στα 61 της χρόνια, παρότι δεν θυμίζει καθόλου την "Baby" της ταινίας, παραμένει ενεργή κινηματογραφικά και χορεύει ακόμη. Μάλιστα, το 2010 κέρδισε το Dancing With The Stars με παρτενέρ τον Derek Hough.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μία συγκινητική στιγμή του σόου όπου η Jennifer χόρεψε ξανά, κατά κάποιον τρόπο με τον Patrick.