Η Margot Robbie αποφάσισε να απέχει από τα social media

16.06.2021
Η Margot Robbie αποφάσισε να απέχει από τα social media
Η ανακοίνωση της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού

H Margot Robbie, η οποία έχει κερδίσει επάξια μια θέση στους A-listers του Hollywood, ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Angelina Jolie εθεάθη σε σπίτι πρώην της (φωτογραφίες)

Η 30χρονη ηθοποιός έκανε την ανακοίνωσή της στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, το οποίο ακολουθούν πάνω από 23 εκατομμύρια χρήστες, γράφοντας: "Αποσύρομαι από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προς το παρόν - Δείτε το @luckychapentertainment εάν ενδιαφέρεστε για αυτό που κάνουμε, διαφορετικά... ciao!". Την ανακοίνωση της συνόδευσε με μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με φίλες της, γιορτάζοντας την κυκλοφορία της ταινίας "Promising Young Woman", την παραγωγή της οποίας είχε κάνει η εταιρεία Lucky Chap Entertainment, που ανήκει στην ηθοποιό και το σύζυγο της, Tom Ackerley.

Παρόλο που η ίδια δεν εξήγησε γιατί αποφάσισε να απέχει από τα social media, η παρουσία της σε αυτά δεν ήταν πολύ έντονη, καθώς έχει επιλέξει να διατηρήσει ένα πιο χαμηλό προφίλ.

H Kate Hudson βρίσκεται στην Ελλάδα και οι λόγοι είναι δύο

Παλιότερα, η ηθοποιός είχε δηλώσει πως την είχαν προειδοποιήσει για τη συνεργασία με το σύζυγό της για την LuckyChap Entertainment, που ιδρύθηκε το 2014. "Όταν ξεκινήσαμε την εταιρεία, πολλοί μας προειδοποίησαν για αυτή τη συνεργασία λέγοντας πως οι επιχειρήσεις και οι φίλοι δεν αναμιγνύονται".