Αθηνά Οικονομάκου: Δείχνει το σώμα της μία εβδομάδα μετά τον τοκετό και εκφράζει την ευγνωμοσύνη της

17.06.2021
Αθηνά Οικονομάκου: Δείχνει το σώμα της μία εβδομάδα μετά τον τοκετό και εκφράζει την ευγνωμοσύνη της
Ένα πολύ ξεχωριστό βίντεο μοιράστηκε η ελληνίδα ηθοποιός μία εβδομάδα μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της.

Την περασμένη Τετάρτη (9/6/2021) η Αθηνά Οικονομάκου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι που συμπλήρωσε την ευτυχία της, στο πλευρώ των αγοριών της οικογένειας, του μπαμπά Φίλιππου Μιχόπουλου και του μεγάλου αδελφού, Μάξιμου.

Χθες, μία εβδομάδα μετά, η ηθοποιός μοιράστηκε ένα βίντεο όπου δείχνει ξεκάθαρα πώς είναι το σώμα της επτά μέρες μετά τον δεύτερο τοκετό και μέσα από τη λεζάντα εκφράζει την ευτυχία και την ευγνωμοσύνη της που όλα πήγαν καλά για ακόμη μία φορά.

Ιδού τι έγραψε στη λεζάντα και στη συνέχεια το βίντεο που μοιράστηκε.

Πρίν από μια ακριβώς εβδομάδα τέτοια ώρα πλησίαζε η «μεγάλη έξοδος» 😅 της πριγκίπισσας μου!
Πόσο μαγικό ταξίδι η εγκυμοσύνη και ο τοκετός όταν δεν παρουσιάζεις προβλήματα και δόξα τω Θεω ήμουν πολύ τυχερή και σε αυτήν μου την εγκυμοσύνη! Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη και ευτυχία..εύχομαι σε κάθε γυναίκα όποτε και εάν το επιθυμεί να το ζήσει 💞και στέλνω όλη μου την αγάπη και την στήριξη στις νέες μανούλες που σε αυτή την φάση καταλαβαινόμαστε όσο τίποτα άλλο🙏🏼

Και τώρα να ‘μαστε μια εβδομάδα μετά..
#mypostpartumbody 🐣

Πριν από δυο μέρες, η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε μία γλυκύτατη εικόνα από την πρώτη, ίσως, έξοδό τους ως οικογένεια τεσσάρων με την πρόταση "Η ζωή μου όλη" στη λεζάντα. Εκείνη στο κλικ πίσω από το καρότσι με την μπεμπούλα και μπροστά ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, με τον γιο τους, Μάξιμο, στους ώμους του.

Σημειώνουμε ότι παρόλο που δεν έχει αποκαλύψει ακόμη το όνομα που θα πάρει η κορούλα της, η Αθηνά έχει δώσει ένα μόνο "στίγμα". Μέσω του hashtag "BabyS" που χρησιμοποιεί στις αναρτήσεις της, μας "έδωσε" το πρώτο γράμμα μόνο. Αναμένουμε τα νεότερα, λοιπόν!>