Ben Affleck: Όσο το βίντεο με τα φιλιά με την JLo έκανε το γύρο του κόσμου, αυτός βρισκόταν με την πρώην του και τα παιδιά τους

17.06.2021
Ben Affleck: Όσο το βίντεο με τα φιλιά με την JLo έκανε το γύρο του κόσμου, αυτός βρισκόταν με την πρώην του και τα παιδιά τους
Kι ενώ δεν έχουμε σταματήσει να συζητάμε το βίντεο που «τσάκωσε» τους Ben Affleck και Jennifer Lopez στο Nobu Malibu να φιλιούνται και να συμπεριφέρονται σαν κανονικό ζευγάρι, μια μέρα μετά τη δημοσιοποίηση των τρυφερών περιπτύξεων, ο Affleck είχε μια πολύ διαφορετική οικογενειακή επανένωση.

Ο Ben Βρέθηκε μαζί με την πρώην του Jennifer Garner και τα παιδιά τους για την αποφοίτηση της κόρης του Seraphina από την 6η τάξη του δημοτικού. Και μάλιστα αν αναλογιστεί κανείς την ιστορία της συγκεκριμένης οικογένειας με τους παπαράτσι, η δημοσιότητα που πήρε η νέα σχέση του μπαμπά δημιούργησε μια παράδοξη κατάσταση.

Τα τρία παιδιά του Ben Affleck και της Jennifer Garner, η Violet, 15 ετών, η Seraphina, 12 ετών, και ο Samuel, 9 ετών, είχαν πάντα μεγάλη προστασία από τη δημοσιότητα καθώς οι γονείς τους έκαναν ότι μπορούσαν για να τα κρατήσουν μακριά από το κοινό. Η Garner συγκεκριμένα έχει συνεργαστεί με αστέρια όπως η Halle Berry για να πιέσουν να εγκριθούν νόμοι περί δημόσιας ασφάλειας, οι οποίοι θα περιορίζουν την πρόσβαση που έχουν όλο και πιο ενοχλητικοί παπαράτσι στα παιδιά των διασήμων.

Την ίδια ώρα υπάρχει μια τρέλα με το φαινόμενο Bennifer, με τον Affleck και την πιο σημαντική-πλέον- Jen της ζωής του, την Jennifer Lopez, με την οποία έχει εντοπιστεί να κυκλοφορούν χεράκι χεράκι, να μοιράζονται ρούχα, και τώρα να φιλιούνται για να τους δει ο κόσμος.

Αλλά ο Affleck εξακολουθεί να ζει την καθημερινή του ζωή που περιλαμβάνει το να είναι μπαμπάς τριών παιδιών, ενώ η Garner έχει καταστήσει πολύ σαφές ότι θα ήθελε να κρατηθεί όσο το δυνατόν πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς έχει την εμπειρία με τα αδηφάγα media που είχαν περικυκλώσει την οικογένειά τους την εποχή του χωρισμού της με τον Affleck. Κι ενώ η Lopez δεν ανησυχεί λιγότερο για την παραβίαση του προσωπικού χώρου των παιδιών της, δεν είναι τόσο ντροπαλή στα μέσα ενημέρωσης όσο η Garner, κάτι το οποίο ενδέχεται να είναι η πρώτη κουβέντα που πρέπει να κάνει ο Affleck με τις δύο γυναίκες στη ζωή του.

Ίσως η Garner να μην ενδιαφέρεται καθόλου για το τι κάνει ο Affleck και η Lopez, αρκεί τα παιδιά τους να μείνουν έξω, κάτι που σέβεται ο Affleck ο οποίος συνεχίζει να εμφανίζεται σε αποφοιτήσεις, γενέθλια και οπουδήποτε αλλού τα παιδιά του θέλουν τον μπαμπά τους . Και όσο ελκυστικό και αν είναι για τα media το φαινόμενο Bennifer, η αλήθεια είναι ότι δεν ζούμε πλέον στο 2001. Και αυτό γιατί υπάρχουν οικογένειες που εμπλέκονται από όλες τις πλευρές. Και θα πρέπει να προσέξουμε λίγο περισσότερο.

Νικολέτα Μακρή