Scarlett Johansson: Ο πρώτος της ρόλος ήταν στα 9 της χρόνια και είχε να κάνει με ορθογραφία [video]

17.06.2021
Scarlett Johansson: Ο πρώτος της ρόλος ήταν στα 9 της χρόνια και είχε να κάνει με ορθογραφία [video]
Ένα απολαυστικό βίντεο από το 1994 κάνει τον γύρο του διαδικτύου και μας θυμίζει το τηλεοπτικό ντεμπούτο της δύο φορές υποψήφιας για Όσκαρ ηθοποιού.

Το απόσπασμα έρχεται από το δημοφιλές talk show "Late Night with Conan O'Brien" και τις 15 Μαρτίου 1994, όπου η 9 ετών, τότε, Scarlett Johansson εμφανίστηκε σε ένα σκετσάκι που είχε να κάνει με διαγωνισμό ορθογραφίας, υπό το όνομα "Sarah Hughes".

Το κοριτσάκι έπαιξε τον ρόλο του απίθανα και κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού και μια θέση στο πλευρό του παρουσιαστή για το υπόλοιπο της βραδιάς, όπως μπορείς να δεις στο βίντεο που ακολουθεί.

Tον επόμενο χρόνο, η νεαρή που είχε στόχο ξεκάθαρο να γίνει ηθοποιός έκανε και την πρώτη επίσημη οντισιόν της για την ταινία "Jumanji" για τον ρόλο που τελικά πήρε η Kirsten Dunst. H δική της "σειρά" ήρθε τελικά το 1998 όταν είχε τον breakthrough ρόλο της στο πλευρό του Robert Redford στην ταινία "The Horse Whisperer".

Σήμερα, σε ηλικία 36 ετών, η Scarlett μετρά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένου και του fanchise των Avengers ως η θρυλική Black Widow, και δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ στα επαγγελματικά της και τρεις γάμους, δύο διαζύγια και ένα παιδί, στην προσωπική της ζωή.

Το 2008 παντρεύτηκε τον Ryan Reynolds, με τον οποίο χώρισαν το 2011 και το 2014 παντρεύτηκε τον γάλλο δημοσιογράφο ​Romain Dauriac με τον οποίο απέκτησε και την κόρη της. Ο γάμος αυτός έληξε το 2017 και το 2020 ήρθε το τρίτο στεφάνι, με άκρως μυστικό τρόπο. Σύζυγός της, σήμερα ο κωμικός Colin Jost