Η Kate Hudson βρίσκεται στην Ελλάδα (φωτογραφίες)

18.06.2021
Η Kate Hudson βρίσκεται στην Ελλάδα (φωτογραφίες)
Τη χώρα μας επέλεξε η ηθοποιός για τις διακοπές της

Την Ελλάδα φαίνεται πως επέλεξε για τις διακοπές της η Kate Hudson, η οποία επισκέφθηκε τη χώρα μαζί με την οικογένεια της και μοιράστηκε φωτογραφίες μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Instagram.

Η πρωταγωνίστρια του "The Queen's Gambit" βρίσκεται στην Αθήνα (φωτογραφίες)

Στην πρώτη, η ίδια φαίνεται να κρατά από το χέρι την κόρη της μόλις αποβιβάστηκαν από το αεροπλάνο, και όπως γράφει η ίδια στη λεζάντα: "Μετά από τον Μάρτιο του 2020 είμαστε έτοιμες μικρή κυρία. Το έχουμε".

Στη δεύτερη της ανάρτηση, η ηθοποιός ποζάρει χαρούμενη στην παραλία, φορώντας το μαγιό της και κρατώντας δύο μπουκάλια κρασί. 'Σαν καλοκαρί" γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας.

​Παρόλο που δεν έχει κάνει γνωστό το ποιο ακριβώς μέρος της Ελλάδας έχει επισκεφθεί, η ίδια συζηθίζει να κάνει τις διακοπές της στη Σκιάθο.

Ben Affleck: Όσο το βίντεο με τα φιλιά με την JLo έκανε το γύρο του κόσμου, αυτός βρισκόταν με την πρώην του και τα παιδιά τους

Η ηθοποιός έχει αποκτήσει μαζί με το σύντροφο της, Chris Robinson, τρία παιδιά. Σε λίγο καιρό η Hudson πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματα για την ταινία του Netflix, Knives Out 2.