Μοντέλο του GNTM εργάζεται ως σερβιτόρα στη Μύκονο

22.06.2021
Μοντέλο του GNTM εργάζεται ως σερβιτόρα στη Μύκονο
Η ίδια απαντάει στους επικριτές της

Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που έδειχναν τη φιναλίστ του φετινού κύκλου του GNTM, Παρασκευή Κερασιώτη, να εργάζεται σε κρεπερί στη Μύκονο.

Απόστολος Γκλέτσος: "Η κόρη μου με ρώτησε αν είναι χοντρή και της απάντησα, ναι είσαι"

Τα σχόλια που έγιναν από τους χρήστες των social media ήταν πολλά, με αρκετούς να εστιάζουν στο ότι φαίνεται να εγκαταλείπει την καριέρα της στο modelling, αλλά η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει το τι συμβαίνει με την επαγγελματική της ζωή.

Έλλη Στάη: "Έπαθα σοβαρή κατάθλιψη, έπρεπε να πάρω αντικαταθλιπτικά"

"Δουλεύω στη Μύκονο. Εργάζομαι σε ένα μαγαζί λόγω της κατάστασης του κοροναϊού. Μόνο με το modelling, η κατάσταση δεν βγαίνει. Η μεγάλη μου αγάπη και λατρεία όμως είναι αυτό. Επέλεξα να κάνω μια δουλειά για να μπορέσω να βγάλω τα πράγματα πέρα. Δεν θα παρατήσω ποτέ την βασική μου δουλειά, η οποία είναι το modelling, είναι κάτι που λατρεύω. Μέσα από το GNTM κατάφερα να κάνω δουλειές πάνω σε αυτό. Το ότι επέλεξα για λίγο καιρό να κάνω αυτή την δουλειά στη Μύκονο δεν σημαίνει ότι τα παρατάω".

Το νεαρό μοντέλο θέλησε να στηρίξει δημόσια η Κέισι Μίζιου, η οποία είχε συμμετέχει επίσης στο δημοφιλές reality show, με μια ανάρτηση στην οποία γράφει: "Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από το να είσαι ανεξάρτητος και να μπορείς να συντηρείς μόνος/η σου. Προσωπικά από όταν ήμουν 14 ετών με θυμάμαι να δουλεύω για να έχω το χαρτζιλίκι μου και να μη χρειάζεται να ζητάω από τη μαμά μου. Στην αρχή πωλήτρια σε τουριστικά μαγαζάκια το καλοκαίρι και στην πορεία έχω δουλέψει ως: σερβιτόρα, πωλήτρια, έβαζα παγωτά, υποδοχή, ως βοηθός κομμώτριας. Παρασκευή Κερασιώτη μου, και όλα τα νέα παιδιά γεμάτα όνειρα να θυμάστε πως τίποτα δε μπορεί να σας σταματήσει όταν έχετε όνειρα και δουλεύετε γι΄ αυτά. Να μη φοβάστε τη δουλειά, να είστε πάντα ανεξάρτητοι και περήφανοι".