Γιώργος Γεροντιδάκης και Γιώργος Κοψιδάς κοντράρονται στον τελικό του... Roland Garros [video]

24.06.2021
Γιώργος Γεροντιδάκης και Γιώργος Κοψιδάς κοντράρονται στον τελικό του... Roland Garros [video]
"Τύφλα" νά' χουν Τσιτσιπάς, Nadal και Djokovic μαζί!

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης βρίσκεται στην Αστυπάλαια με τη σύντροφό του και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, γεμίζοντας μπαταρίες για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της νέας σεζόν, μεταξύ των οποίων και ο τρίτος κύκλος της σειράς "Άγριες Μέλισσες" στον ΑΝΤ1.

Με ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες μέρες αποκάλυψε μία "υψηλή" συνάντηση που είχε σε μία από τις παραλίες του νησιού. Ο λόγος για τον πρώην Survivor Γιώργο Κοψιδά, ο οποίος κάνει επίσης τις διακοπές του στο όμορφο νησί των Δωδεκανήσων.

Οι δύο συνάδελφοι -και φίλοι, όπως προκύπτει- βρέθηκαν ξανά στην ίδια παραλία και αυτή τη φορά, ρίχτηκαν στις αθλοπαιδιές. Πήραν τις ρακέτες τους και επιδόθηκαν με πάθος στο "εθνικό άθλημα" των Ελλήνων στην παραλία!

Ο αγώνας ήταν εξαντλητικός και θύμησε στους συμμετέχοντες πρόσφατους του Roland Garros και με αυτούς τον παρομοίωσαν στη λεζάντα που συνόδευσε κομμάτι του που μοιράστηκαν στα social media. Ιδού για του λόγου το αληθές.

Αυτό τον καιρό, ο Γιώργος Γεροντιδάκης απολαμβάνει τις διακοπές του όμως την ίδια στιγμή στους κινηματογράφους προβάλεται η ταινία "Ταξιδι στ' αστέρια" στην οποία συμμετέχει

Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε ευρέως μέσα από τον ρόλο του "Μελέτη" στις "Άγριες Μέλισσες", υποδύεται τον ιδρυτή του Παναθηναϊκού, τον πολυαθλητή με τις εξαιρετικές επιδόσεις σε ποδόσφαιρο, στίβο, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις Απόστολο Νικολαΐδη. Μαζί του, ο Αργύρης Πανταζάρας, ο Γιώργος Γάλλος και ο Δάνης Κατρανίδης