Jennifer Aniston: Διανύω την καλύτερη φάση της ζωής μου και αυτοί είναι οι λόγοι

25.06.2021
Jennifer Aniston: Διανύω την καλύτερη φάση της ζωής μου και αυτοί είναι οι λόγοι
Η Jennifer Aniston μας δίνει συμβουλές ζωής και ξεκινάει από μια βασική: Μη φρικάρεις με τα μικρά πράγματα.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε στο People και θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή, η πρωταγωνίστρια των Friends μίλησε για τη ζωή της - και ειλικρινά, η 52χρονη ηθοποιός δεν ήταν ποτέ καλύτερα. «Είμαι σε ένα πολύ ήσυχο μέρος», είπε στο περιοδικό. «Έχω μια δουλειά που αγαπώ, έχω ανθρώπους στη ζωή μου που είναι τα πάντα για μένα και έχω όμορφα σκυλιά. Είμαι απλώς ένας πολύ τυχερός και ευλογημένος άνθρωπος».

Jennifer Aniston: Τη ρώτησαν για τη σχέση της με τον Brad Pitt και εκείνη εξήγησε τα πάντα

Το να φτάσει σε αυτή τη φάση ήταν ένα μακρύ ταξίδι και η Aniston πιστώνει τη θεραπεία, το διαλογισμό και τα ηλιοβασιλέματα, ως τους παράγοντες που τη βοήθησαν να φτάσει εκεί. «Έχω πάρει πολλά από τη θεραπεία», αποκάλυψε, προσθέτοντας ότι υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στη δημόσια ζωή. «Απλώς ως δημόσιο πρόσωπο, υπάρχουν πολλά καταπληκτικά πράγματα που έρχονται με αυτό. Αλλά υπάρχουν επίσης πολλά σκληρά πράγματα, επειδή είμαστε απλά άνθρωποι και τείνουμε να βαδίζουμε στη ζωή μας, επικεντρωμένοι στον στόχο».

«Ζω την καλύτερη μου στιγμή», είπε στο People. «Μακάρι να μπορούσαμε να παγώσουμε το χρόνο σε αυτήν τη μαγική ώρα, επειδή υπάρχουν πολλά για να κερδίσουμε από αυτό και ότι συμβαίνει». Ο διαλογισμός βοήθησε επίσης την Aniston να είναι συγκεντρωμένη. «Διαλογίζομαι κάθε μέρα και κάθομαι ήσυχα, γράφω», είπε. «Αυτά είναι αρκετά. Και κάθε είδος γιόγκα είναι ο διαλογισμός μου. Απλώς έχω πίστη σε μια μεγαλύτερη εικόνα, υποθέτω. Και πιστεύω στην ανθρωπότητα, παρόλο που υπάρχουν τόσα πολλά που μας αποθαρρύνουν να μην πιστέψουμε σε αυτή, αλλά το κάνω».

Αν και αισθάνεται γαλήνη για το ότι βρίσκεται στη ζωή, η οικογένεια και οι φίλοι της δεν μπορούν να πουν ακριβώς το ίδιο. Σύμφωνα με την σταρ του Morning Show, οι άνθρωποι στη ζωή της εξακολουθούν να πιστεύουν τις φήμες των ταμπλόιντ σαν να είναι η αλήθεια. «Έχεις μωρό; Παντρεύεσαι;» ρωτάνε. «Ωχ, Θεέ μου, πόσα χρόνια θα χρειαστείς να αγνοήσεις αυτή τη βλακεία;» αναρωτιέται στη συνέντευξη της.

Επίσης, η Jen είπε ότι έχει κουραστεί από την εμμονή των μέσων ενημέρωσης με τις αλλαγές του σώματός της. «Αν έφαγα ένα μπιφτέκι για μεσημεριανό γεύμα και αν φωτογραφήθηκα από μια περίεργη γωνία, αυτοί θεωρούν ότι συμβαίνει ένα από τα δύο πράγματα: έγκυος ή πάχος» είπε.

Πλέον δεν αφήνει τις φήμες των ταμπλόιντ να την παρεμποδίζουν να ζήσει μια ευτυχισμένη και ειρηνική ζωή. Αντ 'αυτού, επικεντρώνεται στο να είναι το καλύτερο άτομο που μπορεί να είναι. «Έχω καλή καρδιά και είμαι υπέροχη φίλη», είπε στο People. «Zω με αγάπη». Για αυτό και εμείς σε αγαπάμε Jen!

Νικολέτα Μακρή