Nicole Kidman: Γιορτάζει την επέτειο γάμου της με την πιο ανατρεπτική φωτογραφία

25.06.2021
Nicole Kidman: Γιορτάζει την επέτειο γάμου της με την πιο ανατρεπτική φωτογραφία
Δεν μας έχει συνηθίσει σε "τέτοια" η Nicole.

15 χρόνια γάμου συμπληρώνουν σήμερα (25/6/2021) η Nicole Kidman και ο Keith Urban και εκείνη αφιέρωσε στην ημέρα την ανάρτησή της, που, όμως, είναι πολύ διαφορετική από όλες όσες μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει πάντα μια πολύ ρομαντική αίσθηση όταν αναφέρεται στον σύζυγο της, αίσθηση που φαίνεται τόσο στις φωτογραφίες όσο και τα λόγια που χρησιμοποιεί όταν μιλά για εκείνον. Αν θέλεις να μάθεις το μυστικό του γάμου τους, πάτησε τον σύνδεσμο - Έχει μεγάλο ενδιαφέρον, όπως το αποκάλυψε η ίδια η Nicole

Αυτή τη φορά η προσέγγιση ήταν λίγο πιο... wild. Μια διαφορετική φωτογραφία του ζεύγους μοιράστηκε σήμερα η Nicole. Μια φωτογραφία στην οποία ο Keith, παρότι αστέρας της country μουσικής, θυμίζει έντονα... ροκά!

Ιδού και χρόνια τους πολλά

Η Nicole Kidman παντρεύτηκε τον Keith Urban το 2016 και έχουν μαζί δυο κόρες. Την 12 ετών Sunday Rose και την 10 ετών Faith Margaret που γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας. Η 54χρονη σταρ έχει ακόμη δύο παιδιά, την Isabella και τον Connor, που είχαν υιοθετήσει μαζί με τον Tom Cruise όταν ήταν παντρεμένοι.