Hailey και Justin Bieber: Στην Ελλάδα μετά τη συνάντηση με τους Macron το διάσημο ζεύγος

25.06.2021
Hailey και Justin Bieber: Στην Ελλάδα μετά τη συνάντηση με τους Macron το διάσημο ζεύγος
Δεν περνά χρονιά που να μην επισκεφτεί τη χώρα μας ο ποπ σταρ.

Τελευταία φορά που είδαμε δημόσια την Hailey και τον Justin Bieber ήταν στην αρχή της εβδομάδας. Το διάσημο ζευγάρι βρέθηκε στο Παρίσι και στο πλαίσιο της παραμονής τους στην Πόλη του Φωτός, επισκέφτηκαν το Γάλλο πρόεδρο Emmanuel Macron και τη σύζυγό του Brigitte. Σε όλες τις εμφανίσεις τους παρέδωσαν "μαθήματα στυλ" και αυτό συζητήθηκε πολύ.

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών διακοπών τους στην Ευρώπη, οι Biebers "πετάχτηκαν" και στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Μύκονο.

Σύμφωνα με το mykonoslive.gr o Καναδός καλλιτέχνης επισκέφθηκε το νησί υπό από άκρα μυστικότητα, αφού η είδηση ότι βρίσκεται στο νησί έγινε γνωστή από αναρτήσεις στο Διαδίκτυο. O Bieber επέλεξε να διασκεδάσει στο Scorpios και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με θαυμαστές του, οι οποιοί στην συνέχεια ανέβασαν τις φωτογραφίες στα social media.

Ο 27χρονος μουσικός αστέρας έφτασε στην Μύκονο με ελικόπτερο μαζί με την σύζυγό του Hailey. Έμειναν μόλις μια μέρα, ενώ , σύμφωνα με το δημοσίευμα, που κι αν κυκλοφόρησε είχε μαζί του έναν πανύψηλο σωματοφύλακα.

Πόλος έλξης για πολλούς celebrities και φέτος η Ελλάδα που φαίνεται ότι αποτέλεσε την ιδανική επιλογή για τα πρώτα ταξίδια μετά το Lockdown του Covid.

Μεταξύ των διασήμων που βρίσκονται ήδη στη χώρα μας είναι η Kate Hudson και ο Lionel Richie