Τζένη Μπαλατσινού: Τι θαυμάζει στον Βασίλη Κικίλια και πώς διαχειρίστηκε την απόφαση του τέταρτου παιδιού σε σχέση με τα μεγαλύτερα

29.06.2021
Τζένη Μπαλατσινού: Τι θαυμάζει στον Βασίλη Κικίλια και πώς διαχειρίστηκε την απόφαση του τέταρτου παιδιού σε σχέση με τα μεγαλύτερα
Μια εκ βαθέων εξομολόγηση από την ελληνίδα παρουσιάστρια με focus στα προσωπικά.

Μιλώντας στη Σόνια Ταλαντινού και το περιοδικό Glow η Τζένη Μπαλατσινού αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια, αποκάλυψε τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της και εξήγησε πώς τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της, από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο αντιμετώπισαν την έλευση του νέου μωρού.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύτηκαν στις 16/6/2019 και ανήμερα των Χριστουγέννων του 2020 υποδέχτηκαν τον γιο τους, ένα δώρο Θεού, όπως τον έχουν αποκαλέσει επανειλημμένα και οι δύο.

Σε αυτή την τελευταία της συνέντευξη η ελληνίδα παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο αποκάλυψε τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής τους που δεν είναι άλλος από αυτόν της μητέρας. "Τελικά, συνειδητοποιώ ότι απ’ όλους τους ρόλους της ζωής μου πάνω απ’ όλα είμαι μάνα!", είπε χαρακτηριστικά ενώ όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε σχετικά με το πώς διαχειρίστηκε την απόφαση του τέταρτου παιδιού με τα μεγαλύτερα παιδιά της η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε κατηγορηματικά: "Η αλήθεια και η αγάπη είναι ο πιο εύκολος και σωστός τρόπος. Ακολουθείς την καρδιά σου". Στη συνέχεια εξήγησε πως είναι τυχερή που μπορεί κι επικοινωνεί με τα παιδιά της σε αυτό το πλαίσιο. "Βέβαια, θέλει δουλειά, υπομονή κι επιμονή και συνέπεια λόγων και πράξεων", υπογράμμισε.

Στη σχέση της με τον σύζυγό της, Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια γύρισε η συζήτηση, ειδικά εν μέσω τόσο απαιτητικών καιρών λόγω COVID. «Όταν το σπίτι είναι το κέντρο σου, το κέντρο της ισορροπίας σου, όλα μπορούν να λειτουργήσουν και έξω από αυτό καλύτερα. Είναι ομαδική δουλειά η συμπόρευση στα εύκολα και στα δύσκολα», εξήγησε η Τζένη Μπαλατσινού ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τι είναι αυτό που θαυμάζει σε εκείνον.

«Ο λόγος και οι πράξεις του είναι ταυτόχρονης σύλληψης. Από μια ηλικία και μετά, αυτό που είναι ιδιαίτερα σημαντικό κι έχει αξία είναι η ουσιαστική επικοινωνία», ήταν η απάντησή της.