Άκης Πετρετζίκης: Ακόμη περιμένει τον υιό - Η πρώτη φωτογραφία της συντρόφου του που μοιράστηκε

29.06.2021
Άκης Πετρετζίκης: Ακόμη περιμένει τον υιό - Η πρώτη φωτογραφία της συντρόφου του που μοιράστηκε
Δεν λέει να έρθει ακόμη ο Πετρετζίκης junior και ο μπαμπάς του ανυπομονεί.

Την πιο ευτυχισμένη περίδο της ζωής του διανύει ο Έλληνας σεφ, ο οποίος, από μέρα σε μέρα περιμένει το πρώτο του παιδί. Η σύντροφός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ διανύει την 40ή εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από ένα story σήμερα (29/6/2021) και εκείνος δείχνει πραγματικά ανυπόμονος. Και έχει τα δίκια του, ο άνθρωπος, καθώς με αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνονται, στην ουσία, οι 9 μήνες της κύησης. Φαίνεται, όμως ότι ο γιος του δεν βιάζεται να κάνει τη μεγάλη εμφάνιση.

Με την αφορμή, πάντως, ο πρώτος έλληνας Master Chef μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία της συντρόφου του με την κοιλίτσα της, περιμένοντας κι εκείνη, φυσικά, την υψηλή άφιξη.

Κατά τα άλλα, όλα είναι έτοιμα στο σπίτι για τον Πετρετζίκη Junior και ο Άκης έχει μοιραστεί αρκετές εικόνες ττου παιδικού δωματίου μέσω social media.

Η ανακοίνωση για τα ευχάριστα έγινε τον Φεβρουάριο και έγινε με έναν απίθανο τρόπο -θυμήσου τον ΕΔΩ. Όσο για τη μαμά του μωρού; Στην Κωνσταντίνα, η οποία είναι νοσοκόμα στο επάγγελμα δεν αρέσει ιδιαίτερα η δημοσιότητα και δεν έχουμε εικόνες του ζεύγους. Λέγεται ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω social media και το σίγουρο είναι πως μετράνε αντίστροφα μέχρι να υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Με το καλό...