Jennifer Aniston: Μίλησε για τον χειρότερο guest των Friends

03.07.2021
Jennifer Aniston: Μίλησε για τον χειρότερο guest των Friends
Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από το reunion των Friends και ακόμα βρίσκουμε θέματα για να μιλήσουμε για αυτό. Και βέβαια όλα πήγαν καλά και η παλιοπαρέα επέστρεψε μαζί για να μας χαρίσει γέλια, αναμνήσεις και δάκρυα. Αλλά όπως αποδεικνύεται, ένας μυστηριώδης guest ηθοποιός δεν ήταν και τόσο ευχαριστημένος που συνεργάστηκε με τα Φιλαράκια, σύμφωνα με την Jennifer Aniston.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της στο The Howard Stern Show, μαζί με τις συμπρωταγωνίστριες της, Courteney Cox και Lisa Kudrow, η Jennifer αναφέρθηκε σε αυτόν τον guest ηθοποιό που δεν φαινόταν να ευχαριστήθηκε και πολύ με την εμφάνιση του στο Friends.

Friends Reunion: Τα Φιλαράκια συναντήθηκαν αλλά για τελευταία φορά - Τα 10 πιο σημαντικά σημεία της ιστορικής, τηλεοπτικής στιγμής [video]

«Το αστείο είναι ότι αυτός ο τύπος ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του χρόνια αργότερα, και απλώς είπε: “ Ήμουν τόσο νευρικός, για να είμαι ειλικρινής, που η συμπεριφορά μου δεν ήταν και η καλύτερη”, είπε η Jennifer για τον ηθοποιό, στο People, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομα του.

«Θυμάμαι όταν σε κάποιο σημείο που κάναμε μια πρόβα, μας έπιασαν τα γέλια μαζί με τους ανθρώπους της παραγωγής. Και αυτό το άτομο ήταν σαν να έλεγε από μέσα του “Ακούστε τους, απλά γελούν με τα αστεία τους. Τόσο ηλίθιο, ούτε καν αστείο”», συνέχισε να λέει η Jennifer. «Και εμείς λέγαμε από μέσα μας “Τι κάνεις εδώ; Η στάση σου, δεν είναι σωστή. Αυτό είναι ένα υπέροχο, ζεστό μέρος και έρχεσαι στο σπίτι μας και απλά το χ…”».

Friends Reunion: Ο "Gunther" αποκαλύπτει το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που τον κράτησε μακριά και συγκινεί [video]

Και σε περίπτωση που το μυαλό σoυ τρέχει ​κάνοντας εικασίες για το ποιος θα μπορούσε να είναι, μην ανησυχείς, δεν ήταν ο Δρ. Richard Burke! Ο Tom Selleck ήταν ένας απόλυτος άγγελος. «Απλά δεν ξέρεις πόσο σκληρός και ασυνήθιστος είναι», αστειεύτηκε η Jennifer πριν πει ότι «ο Τοm έχει ένα αγγελικό φωτοστέφανο πάνω από το κεφάλι του, είναι απλώς ένα μόνιμο φωτοστέφανο πάνω από το κεφάλι του Τοm».

Φαίνεται ότι, δυστυχώς, δεν θα μάθουμε ποτέ ποιος ήταν αυτός ο μυστηριώδης ηθοποιός!