Amber Heard: Μόλις έγινε μητέρα - Η πρώτη φωτογραφία της κόρης της

02.07.2021
Amber Heard: Μόλις έγινε μητέρα - Η πρώτη φωτογραφία της κόρης της
Η μικρούλα είναι σχεδόν τριών μηνών, γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας και κάνει το ντεμπούτο της στα social media.

Η Amber Heard έγινε μανούλα. Μία είδηση που αποκάλυψε η ίδια μέσω του λογαριασμού της στο Instagram μαζί με μια φωτογραφία της κόρης της, που γεννήθηκε τον Απρίλιο.

Η γνωστή ηθοποιός που υπήρξε παντρεμένη με τον Johnny Depp, σε έναν γάμο που τελείωσε πολύ άσχημα μέσα στις αίθουσες των δικαστηρίων, αποκάλυψε όσα ήθελε να αποκαλύψει σχετικά με τη σημαντική αυτή στιγμή της ζωής της μέσα από μία ανάρτηση. Ιδού τι έγραψε στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε την πρώτη φωτογραφία της κόρης της.

Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτά τα νέα μαζί σας. Πριν από τέσσερα χρόνια αποφάσισα ότι ήθελα να κάνω ένα παιδί. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους. Τώρα εκτιμώ πόσο ριζοσπαστικό είναι κάτι τέτοιο για εμάς ως γυναίκες να σκεφτόμαστε ένα από τα πιο βασικά στοιχεία της ύπαρξής μας με αυτό τον τρόπο. Ελπίζω να φτάσουμε σε ένα σημείο όπου να θεωρείται τελείως φυσιολογικό το να μη θέλεις δαχτυλίδι για να έχεις μια παιδική κούνια. Ένα κομμάτι του εαυτού μου θέλει να υποστηρίξω το ότι η ιδιωτική μου ζωή είναι δική μου και κανενός άλλου. Αντιλαμβάνομαι επίσης, όμως, ότι η φύση της δουλειάς μου με υποχρεώνει να το ελέγξω με κάποιον τρόπο. Η κόρη μου γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 2021. Το όνομά της είναι Oonagh Paige Heard. Είναι η αρχή του υπόλοιπου της ζωής μου.

Με το όνομα που έδωσε στην κόρη της η Amber θέλησε να τιμήσει τη μνήμη της αγαπημένης της μητέρας, Paige Heard, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Μάιο του 2020.

Αυτό τον καιρό, η Heard η οποία υπήρξε ανέκαθεν "ανοιχτή" σχετικά με το θέμα της σεξουαλικότητάς της βρίσκεται σε σχέση με τη σκηνοθέτιδα Bianca Butti [φωτό κάτω], με την οποία έγιναν ζευγάρι τον Ιανουάριο του 2020, όμως, σύμφωνα με πηγές της Page Six, η ηθοποιός είναι η μόνη κηδεμόνας της κόρης της.