Η Jennifer Lopez μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Ben Affleck: «Είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής μου»

07.07.2021
Η Jennifer Lopez μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Ben Affleck: «Είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής μου»
Η Jennifer Lopez λάμπει από τότε που αποφάσισαν μαζί με τον Ben Affleck να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους

Τη Δευτέρα, η Lopez μίλησε για αυτά τα συναισθήματα αγάπης σε μια συνέντευξη με την Zane Lowe της Apple Music, όπου παραδέχτηκε ότι η επανασύνδεση με τον πρώην της δεν ήταν κάτι που επεδίωξε, αλλά χαίρεται που συνέβη. Η τραγουδίστρια του «On The Floor» είπε ότι είναι «σούπερ χαρούμενη» που ανακάλυψε μια πλευρά της όπου είναι εντελώς καλά με τον εαυτό της, αλλά επιτυγχάνοντας αυτή την εσωτερική γαλήνη, άνοιξε την πόρτα για να μπει ο Ben Affleck (παρόλο που δεν τον ανέφερε με το όνομά του). «Νομίζω ότι μόλις φτάσεις σε αυτό το μέρος, τότε σου συμβαίνουν καταπληκτικά πράγματα που δεν φαντάζεσαι ποτέ στη ζωή σου ότι θα συμβούν ξανά», αποκάλυψε. «Και έτσι είμαι αυτή τη στιγμή».

Αλήθεια, έχεις δει τις πρόσφατες φωτογραφίες του ζεύγους; Όλο αγκαλιά οι δυο τους

Ακούγεται σαν να πίστευε στον εαυτό της και να γνώριζε την αξία της μετά τη σχέση της με τον Rodriguez αφού, όπως είπε, θα ήταν εντάξει με ή χωρίς κάποιον άντρα στη ζωή της. O πρώην της έτυχε να έρθει σε μια στιγμή που όλα τα μάτια ήταν στραμμένα πάνω της λόγω του δημόσιου χωρισμού - παρόλο που ποτέ δεν περίμενε ότι το ρομάντζο τους θα ξύπναγε πάλι.

«Λατρεύω όλη την αγάπη που έρχεται τώρα», είπε η Lopez. «Και θέλω απλώς να γνωρίζουν όλοι ότι είναι η καλύτερη στιγμή. Είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής μου». Αφού τα πράγματα πάνε καλά για τους Bennifer, αυτή η αγάπη είναι αδιαπέραστη. Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι η σχέση τους τη δεύτερη φορά να είναι ακόμα πιο γλυκιά, γιατί η ποπ σταρ δηλώνει με τόλμη ότι «δεν ήταν ποτέ καλύτερα».

Νικολέτα Μακρή