Gwen Stefani: Η συγκινητική λεπτομέρεια στο νυφικό της που ίσως δεν πρόσεξες

07.07.2021
Gwen Stefani: Η συγκινητική λεπτομέρεια στο νυφικό της που ίσως δεν πρόσεξες
Όλους τους άντρες της ζωής της είχε "επάνω" της η διάσημη νύφη!

Η Gwen Stefani και ο Blake Shelton παντρεύτηκαν στις 3 Ιουλίου στο ράντσο εκείνου στην Οκλαχόμα και δυο μέρες αργότερα, η ίδια η νύφη μοιράστηκε φωτογραφίες από τη μεγάλη τους μέρα.

Αρκετό υλικό, βέβαια, είδαμε και από τον λογαριασμό της Vera Wang η οποία σχεδίασε και τα δύο νυφικά της σταρ. Σήμερα, σε μια νέα σχετική ανάρτηση της διάσημης σχεδιάστριας διαβάσαμε την εξήγηση για τη λεπτομέρεια στην άκρη του πέπλου της, που μας έκανε εντύπωση.

"Στο στρίφωμα του πέπλου της είχαν κεντηθεί τα ονόματα των Blake, Gwen, Kingston, Zuma και Apollo ανάμεσα από δύο λευκά τριαντάφυλλα", εξήγησε η σχεδιάστρια και εμείς με τη σεριά μας εξηγούμε ότι πρόκειται τα ονόματα του ζευγαριού (φυσικά) και των τριών γιων της Stefani από τον γάμο της με τον Gavin Rossdale, οι οποίοι, φαίνεται ότι έχουν δεχτεί τον Shelton με μεγάλη αγάπη στη ζωή τους. Και το αντίθετο, βέβαια. Τρανή απόδειξη για του λόγου το αληθές η πρόσφατη ανάρτηση της Gwen Stefani για τη γιορτή του πατέρα, τιμώντας τον Blake της.

Όσο για το κέντημα στο νυφικό της; Ιδού το εν λόγω σημείο στην ανάρτηση της Vera Wang:

Τον γάμο του διάσημου ζεύγους τέλεσε ο καλός τους φίλος Carson Daly, ο οποίος χθες, στο Today Show μας έβαλε λίγο στο mood του μυστικού τους γάμου: