Έτοιμη να γεννήσει η Scarlett Johansson - Πώς κατάφερε να κρύψει την εγκυμοσύνη της

07.07.2021
Έτοιμη να γεννήσει η Scarlett Johansson - Πώς κατάφερε να κρύψει την εγκυμοσύνη της
Έγκυος στο δεύτερο παιδί της, λέγεται, ότι είναι η διάσημη ηθοποιός που, ας σημειωθεί, δεν έχει εμφανιστεί πουθενά με φουσκωμένη κοιλιά κι ας βρίσκεται, σύμφωνα με τις φήμες, σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Επικαλούμενη "πολλαπλές πηγές" της η Page Six μεταδίδει ότι η Scarlett Johansson και ο σύζυγός της, Colin Jost, περιμένουν το πρώτο τους παιδί, 9 μήνες μετά τον μυστικό γάμο τους.

"Για την ακρίβεια, η Scarlett γεννάει όπου νά' ναι, ξέρω ότι κι εκείνη και ο Colin είναι πανευτυχείς", μεταφέρει μια από τις πηγές, ενώ όλες συμφωνούν ότι, όπως σε όλα τα προσωπικά τους ζητήματα, το προφίλ που κρατά η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός παραμένει πολύ πολύ διακριτικό!

Scarlett Johansson: Το βίντεο από την πρώτη οντισιόν της καριέρας της

Η ίδια δεν έχει πει κάτι, ούτε έχει αφήσει να εννοηθεί κάτι, όμως η αλήθεια είναι πως -επικαλούμενη ίσως τον κορονοϊό- η 36χρονη σταρ που έχει ήδη μια κόρη από τον δεύτερο γάμο της με τo Γάλλο δημοσιογράφο Romain Dauriac, έχει ακυρώσει εμφανίσεις της σε ουκ ολίγες εκδηλώσεις για την προώθηση της ταινίας "Black Widow" στην οποία πρωταγωνιστεί, ενώ όλες τις οι τηλεοπτικές εμφανίσεις ήταν με Link και από το στήθος και πάνω!

Και κάπως έτσι κατάφερε να κρύψει την εγκυμοσύνη της.

Αν ισχύουν τα νέα, σύντομα θα μάθουμε τα χαρμόσυνα.

Για την ιστορία να θυμήσουμε ότι εκτός από τον γάμο με τον Dauriac (2014 - 2017) η Johansson είχε ακόμη έναν σε πολύ νεαρότερη ηλικία καθώς υπήρξε παντρεμένη με τον Ryan Reynolds (2008 - 2011)

Κατά τα άλλα, η διάσημη ηθοποιός λανσάρει τη δική της φίρμα με προϊόντα ομορφιάς και λέγεται ότι ετοιμάζεται να κάνει ένα διάλειμμα από τον κινηματογράφο. Τώρα ξέρουμε και το γιατί!