Άκης Πετρετζίκης: Η γλυκιά αλλαγή που έκανε στο προφίλ του μετά τη γέννηση του γιου του

07.07.2021
Άκης Πετρετζίκης: Η γλυκιά αλλαγή που έκανε στο προφίλ του μετά τη γέννηση του γιου του
Πανευτυχής ο Έλληνας σεφ απολαμβάνει στο έπακρο τον νέο, σπουδαίο ρόλο στη ζωή του.

Πριν από πέντε μέρες ο Άκης Πετρετζίκης έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Η σύντροφός του, Κωνσνταντίνα Παπαμιχαήλ έφερε στον κόσμο τον γιο τους και την ανακοίνωση την έκανε ο ίδιος με μια φωτογραφία από τα πατουσάκια του μωρού που μοιράστηκε.

«Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία... Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!❤, είχε γράψει στη λεζάντα ενώ είχε μοιραστεί ταυτόχρονα και την πρώτη selfie με την αγαπημένη του [φωτό κάτω]

Σήμερα, και ενώ δεν έχουμε νεότερη εικόνα του Πετρετζίκη Junior εντοπίσαμε μια αλλαγή που έκανε ο Άκης στον λογαριασμό του στο Instagram και -μέχρι που- συγκινηθήκαμε!

Πλάι στις λέξεις "Greek Chef" που γράφει κάτω από το όνομά του, υπάρχει ακόμη μία ιδιότητα: "New Dad"! Με τιμή, καμάρι και αγάπη!

Μία ακόμη αλλαγή που έκανε ο Άκης ήταν στην εμφάνισή του. Φ"ρεσκαδούρα κουρεμένος και πατέρας τρελαμένος… έκανα και ρίμα!", γράφει στη λεζάντα της τελευταίας ανάρτησης και ιδού φωτό που μοιράστηκε

Για την ιστορία να θυμήσουμε ότι η άφιξη του Πετρετζίκη τζούνιορ έσπασε κάπως το "σερί" κοριτσίστικων αφίξων στην εγχώρια σόουμπιζ. Θυμίζουμε ότι η Αθηνά Οικονομάκου έφερε στον κόσμο την κόρη της, Σιέννα, στις 9/6/2021 όμως είδαμε την πρώτη εικόνα του δυο μέρες αργότερα και η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη υποδέχτηκαν τις δίδυμες κόρες τους στις 23/6/2021. Επίσης, στο τέλος του Μάη έφερε στον κόσμο τη δική της κόρη η Μαρία Ηλιάκη, ενώ τον αμέσως επόμενο καιρό αναμένεται και η κορούλα της Νάντιας Μπουλέ.

Να ζήσουν όλα τα μωράκια και με το καλό οι νέες "υψηλές αφίξεις".