Jennifer Garner: Τι δηλώνει η πρώην του Ben Affleck για την επιστροφή του στην Jennifer Lopez

08.07.2021
Jennifer Garner: Τι δηλώνει η πρώην του Ben Affleck για την επιστροφή του στην Jennifer Lopez
Yπάρχουν ιστορίες του Χόλιγουντ, όπου οι πρώην σύζυγοι συνυπάρχουν άριστα επειδή έχουν λύσει τα προβλήματα μεταξύ τους και είναι αφοσιωμένοι στο να μεγαλώνουν τα παιδιά τους με τον χρόνο που αναλογεί στον καθέναν. Μια τέτοια ευτυχισμένη κατάσταση φαίνεται να προκύπτει εν μέσω της επανασύνδεσης του Ben Affleck με τη Jennifer Lopez. Και αυτή είναι η έγκριση της πρώην σύζυγου του, της Jennifer Garner.

Το πιο σημαντικό πράγμα για την Garner είναι ότι ο Affleck τα πηγαίνει πολύ καλά με τα καθήκοντα του ως μπαμπάς των τριών παιδιών τους, των κορών τους Violet και Seraphina, και του γιου τους Samuel. Την υποστήριζε άλλωστε με κάθε τρόπο, ακόμα και όταν οι καιροί ήταν δύσκολοι.

Σύμφωνα με μια πηγή του ET, η Garner είναι εντάξει μαζί του που επέστρεψε στην Lopez επειδή «μπορεί να πει ότι είναι ευτυχισμένος». Πρέπει επίσης να θυμόμαστε ότι έχει περάσει πολύς χρόνος από τότε που οι Bennifer χώρισαν την πρώτη φορά και συνέχισαν να παντρεύονται διαφορετικούς ανθρώπους και να ξεκινάνε οικογένειες - ο Affleck παντρεύτηκε τον Garner και η Lopez παντρεύτηκε τον Marc Anthony.

Jennifer Garner: Οι 14 συμβουλές ομορφιάς που ακολουθεί και μοιάζει με... κοριτσάκι

To Bennifer 2.0 περιστρέφεται αναμφίβολα γύρω από μια σχέση, αλλά δεν εξαναγκάζει τα πράγματα σε ότι αφορά τις δύο οικογενειές τους. «Οι οικογένειες της J.Lo και του Ben τα πηγαίνουν υπέροχα και καταβάλλουν προσπάθειες να προχωρήσουν τα πράγματα αργά όταν πρόκειται για τα παιδιά τους», πρόσθεσε η εμπιστευτική πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού. Με την Garner να βλέπει ότι ο πρώην της το πάει προσεκτικά στο να γνωρίσει τα παιδιά της, στα 13χρονα δίδυμα της Lopez, Max και Emme, πιθανότατα αισθάνεται πολύ άνετα με την κατάσταση.

Η Lopez πρόσφατα αποκάλυψε ότι είναι «εξαιρετικά ευτυχισμένη» αυτή τη στιγμή και αισθάνεται καλά με το ότι όλα ταιριάζουν τέλεια - καριέρα, αγάπη για τη ζωή και οικογένεια.

Με τον Affleck να τα πηγαίνει καλά και τα παιδιά φαινομενικά προσαρμοσμένα στη νέα κατάσταση, η Garner μπορεί να απολαύσει τη δική της σχέση με τον John Miller, με τον οποίο φέρεται να βγαίνει ξανά μετά από μια σύντομη διακοπή. Γι 'αυτό καταλαβαίνει πολύ καλά πώς είναι η επιστροφή σε έναν πρώην μετά από έναν χωρισμό - μερικές φορές μια μικρή προοπτική κάνει τη δεύτερη φορά ακόμη πιο γλυκιά.