Σάκης Κατσούλης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη στο Survivor και το απίθανο ρεκόρ

08.07.2021
Σάκης Κατσούλης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη στο Survivor και το απίθανο ρεκόρ
Επέστρεψε στα social media ο μεγάλος νικητής του Survivor.

Σε μία ψηφοφορία-ντέρμπι, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός πριν από δυο μέρες, λίγα λεπτά πριν ανακοινώσει το όνομα του μεγάλου νικητή, το κοινό ψήφισε τον Σάκη Κατσούλη υπέρ του Ηλία Μπόγδανου κλείνοντας, έτσι το φετινό κεφάλαιο του Survivor.

Έχοντας διαρκώς στο πλευρό του τη νέα του "οικογένεια", όπως τους αποκαλεί, τη Μαριαλένα και τον Τριαντάφυλλο, ο Σάκης δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Σήμερα, δυο μέρες μετά, έκανε την πρώτη του ανάρτηση ευχαριστώντας, στην ουσία, τον κόσμο όλο που τον στήριξε τόσο πολύ, όλο τον καιρό που ήταν μέσα στο παιχνίδι.

"Ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Ακόμη νομίζω οτι ονειρεύομαι! Το ευχαριστώ είναι πολύ μικρή λέξη μπροστά σε αυτό που νιώθω για όλους εσάς!! Χωρίς την στήριξη και την αγάπη σας δεν θα είχα κάνει ποτέ το όνειρο μου πραγματικότητα! 🤙🙏❤ #survivor #survivorgreece #survivorGR #survivor2021 #loveyouall #thankyouall" και ιδού οι φωτογραφίες που μοιράστηκε. Για την ιστορία, στςι 2 από τις 2 είναι βλέπουμε και τη Μαριαλένα.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως, το απίθανο ρεκόρ που έκανε ο φετινός νικητής του Survivor ο οποίος όταν μπήκε στο παιχνίδι μετρούμε περί τους 60.000 followers και αυτή τη στιγμή έχει ξεπεράσει τους 134.000 -και ανεβαίνει διαρκώς!