Megan Fox: Το σχόλιο-έκπληξη σε φωτογραφία του πρώην της με τη νέα του σχέση

09.07.2021
Megan Fox: Το σχόλιο-έκπληξη σε φωτογραφία του πρώην της με τη νέα του σχέση
Ε, ναι! Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από την κατασκοπεία στα social media και ειδικά οι celebrities. Η Megan Fox (η οποία βγαίνει αυτόν τον καιρό με τον Machine Gun Kelly) αιφνιδίασε τους θαυμαστές της με ένα σχόλιο στο Instagram του πρώην της στις 6 Ιουλίου. Η Fox παντρεύτηκε τον ηθοποιό Brian Austin Green για περισσότερα από 10 χρόνια, αλλά, παρά τη μεγάλη τους ιστορία, φαίνεται ότι χαίρεται που τον βλέπει να προχωράει τη ζωή του. Η Megan Fox σχολίασε τη φωτογραφία του Brian Austin Green με τη Sharna Burgess χωρίς κανέναν πονηρό σκοπό.

Ο Green μοιράστηκε μια ρομαντική φωτογραφία με την επαγγελματία χορεύτρια και φίλη του στο Instagram, την οποία συνόδευσε μια πολύ αγαπησιάρικη λεζάντα . «Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ήμουν με κάποιον με τον οποίο μπορώ πραγματικά να μοιραστώ τη ζωή μου», έγραψε ο Green στην φωτογραφία. Και δεν ήταν μόνο οι φαν του που εκτίμησαν το γλυκό αυτό στιγμιότυπο, αλλά και η πρώην του Fox που άφησε το δικό της γλυκό μήνυμα. «Ευγνώμων για την Sharna», σχολίασε.

H έκπληξη; Το σχόλιο φαίνεται τώρα να έχει διαγραφεί, οπότε η Fox πιθανότατα δεν περίμενε ότι θα πάρει τόσο μεγάλη έκταση αυτή η κίνησή της στα αμερικανικά μέσα. Παρόλα αυτά, είναι τόσο γλυκό να βλέπουμε την Fox και τον Green να διατηρούν μια τόσο υγιή σχέση, ύστερα από όλα όσα συνέβησαν μεταξύ τους. Ας μην ξεχνάμε ότι μεγαλώνουν τα τρία παιδιά τους, τον 4χρονο Journey River, τον 7χρονο Bodhi Ransom και τον 8 ετών Noah Shannon.

Η φωτογραφία δείχνει, όπως μπορείς και εσύ να δεις, τον Green και την αγαπημένη του να απολαμβάνουν μια μέρα στο θεματικό πάρκο Walt Disney World's Animal Kingdom. Την ίδια μέρα, το κορίτσι του μοιράστηκε επίσης μια ανάμνηση από την εκδρομή τους στο πάρκο. Το μέλος του αμερικανικού Dancing With The Stars ανέβασε μια φωτογραφία με ένα γλυκό μήνυμα που έλεγε: «Ακόμα και στο Disney World είσαι το μόνο που βλέπω. Δεν μπορώ να σε χορτάσω».

Ο Green και η Fox έχουν χωρίσει πολύ καιρό. Η κίνηση υποστήριξης από την Fox ήρθε ως η απόλυτη έκπληξη, καθώς οι δύο τους χώρισαν τον Μάιο του 2020 και η νέα σχέση εκείνης με τον Machine Gun Kellly ήταν ένα "μεγάλο αγκάθι". Αλλά όπως είπε ο Green σε ένα επεισόδιο του Hollywood Raw podcast, η επικοινωνία ήταν το κλειδί για την ανάπτυξη μιας υγιούς φιλίας και θα συμφωνήσουμε, αν και οι αναρτήσεις της Megan μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να... αντιμετωπιστούν από τον Brian!