Οικογένεια Obama: Οι γλυκιές φωτογραφίες που ανέβασαν ο Barack και η Michelle για τα γενέθλια της κόρης τους, Malia

09.07.2021
Οικογένεια Obama: Οι γλυκιές φωτογραφίες που ανέβασαν ο Barack και η Michelle για τα γενέθλια της κόρης τους, Malia
Oι Αμερικανοί γιόρτασαν στις 4 Ιουλίου την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, αλλά για την οικογένεια Obama, η ημέρα έχει εξαιρετική σημασία. Kαι αυτό γιατί συμβαίνει επίσης να είναι τα γενέθλια της πρώτης κόρης τους Malia Obama! Έτσι, μαζί με τον εορτασμό των γενεθλίων της Αμερικής, ο Barack και η Michelle Obama μοιράστηκαν τις πιο γλυκές δημοσιεύσεις, γιορτάζοντας τη μεγάλη μέρα της Malia.

Ο Barack μοιράστηκε μια παλιά φωτογραφία της Malia που έπαιζε στην αγκαλιά του ως παιδί, ενώ ο ίδιος γέλαγε πίσω της. «Καλή Τετάρτη Ιουλίου, και χρόνια πολλά, Malia!» σημείωσε στην ανάρτηση. «Ήταν τόση χαρά να βλέπω να αρχίζεις να φτιάχνεις τον δικό σου δρόμο στον κόσμο με αέρα, χάρη και χιούμορ. Μου λείπουν οι μέρες που νόμιζες ότι τα πυροτεχνήματα ήταν για σένα».

Εν τω μεταξύ, η Michelle μοιράστηκε μια παλιά φωτογραφία της Malia σε κάπως μεγαλύτερη ηλικία που την αγκαλιάζει, γράφοντας, «Καλή Τετάρτη Ιουλίου σε όλους - και επίσης, χαρούμενα 23α γενέθλια στην αγαπημένη μας Malia! Έχουν περάσει μερικά χρόνια από τότε που τραβήξαμε αυτήν τη φωτογραφία, αλλά ξέρω ότι θα είναι πάντα το γλυκό κοριτσάκι μου, του οποίου οι μεγάλες αγκαλιές και η μεγάλη καρδιά έφτιαχναν πάντα τη μέρα μου. Μalia, σε αγαπάμε και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι να δούμε τι θα φέρει η χρονιά για σένα φέτος!».

Υπάρχουν πολλά για την οικογένεια Obama Ομπάμα να χαρεί φέτος με ένα από αυτά την πρόσφατη αποφοίτηση της Malia από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Όσον αφορά τις κόρες τους Μalia και τη 20χρονη Sasha, ο πρώην Πρόεδρος και η πρώην Πρώτη Κυρία δεν φοβούνται να μοιραστούν το πόσο υπερήφανοι είναι.

Ενώ ο Barack υπηρέτησε δύο θητείες ως πρόεδρος, λέει ότι οι κόρες του φοβούνται πολύ περισσότερο τη Michelle. Όταν ο Dax Shepard ρώτησε τον Obama κατά την εμφάνιση του την 1η Ιουλίου στο podcast Armchair Expert, αν είχε κερδίσει «περισσότερη επιρροή» απέναντι στις κόρες του λόγω του εντυπωσιακού βιογραφικού του, ο Barack γέλασε και απάντησε: «Απολύτως όχι! Δεν είσαι ποτέ προφήτης στη χώρα σου. Στην πραγματικότητα, είμαι γενικά το επίκεντρο κάθε αστείου στο σπίτι».