Άγγελος Λάτσιος: Απίθανα παιχνίδια με τις αδελφές του - Οι νέες φωτογραφίες που μοιράστηκε

10.07.2021
Άγγελος Λάτσιος: Απίθανα παιχνίδια με τις αδελφές του - Οι νέες φωτογραφίες που μοιράστηκε
Οι οικογενειακές διακοπές συνεχίζονται για τα παιδιά της Ελένης Μενεγάκη και, όπως φαίνεται, το απολαμβάνουν ιδιαίτερα.

Ιδιαίτερα δραστήριος στα social media προκύπτει ο μοναχογιός της Ελένης Μενεγάκη. Ο Άγγελος Λάτσιος βρίσκεται -πιθανότατα- στην Άνδρο, όπου απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με παρέα αλλά και και με τις αδελφές του. Ήδη έχει μοιραστεί φωτογραφία με τη Λάουρα και σήμερα είχαμε ένα νέο, πολλαπλό "χτύπημα".

Με τη λεζαντούλα LVME και ένα τριαντάφυλλο στο τέλος ο 19χρονος νέος μοιράστηκε τέσσερις παιχνιδιάρικες φωτογραφίες με τις αδελφές του. Η Μαρίνα, η μικρότερη διακρίνεται ξεκάθαρα και η δεύτερη πρέπει να είναι η Λάουρα πάλι, ενώ τη λεζάντα διακρίνουμε τα αρχικά όλων των γυναικών της ζωής του, Λάουρα, Βαλέρια, Μαρίνα, Ελένη! Το λες και συγκινητικό!

Όσο για τη μαμά Ελένη; Βρισκόταν κι εκείνη, φυσικά στη βάση τους για το καλοκαίρι, όμως "πετάχτηκε" στην Αθήνα για τα γυρίσματα του τρέιλερ για τη νέα της εκπομπή στο Mega και, προφανώς, λείπει από τις συγκεκριμένες στιγμές. Σίγουρα όμως θα τις απόλαυσε όπως κι εμείς, από την ανάρτηση του γιου της.

Ελένη Μενεγάκη - Άγγελος Λάτσιος: Μαμά και γιος στις πιο γλυκές πόζες - Η αλλαγή στην εμφάνιση του νεαρού

Η τελευταία ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη ήταν από τα γυρίσματα του εν λόγω τρέιλερ όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με τη στενή συνεργάτιδά της, Κατερίνα Λούβαρη, η οποία παρότι γεννά από στιγμή σε στιγμή, ήταν παρούσα από τη σημαντική αυτή στιγμή της παρουσιάστριας.