Τζένη Μπαλατσινού: Η απίθανη φωτογραφία με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της - Η βάπτιση του μικρότερου

11.07.2021
Τζένη Μπαλατσινού: Η απίθανη φωτογραφία με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της - Η βάπτιση του μικρότερου
Ένα πολύ γεμάτο Σαββατοκύριακο για την οικογένεια της ελληνίδας παρουσιάστριας η οποία σήμερα γιορτάζει τα γενέθλια του μεγάλου της γιου και χθες βάπτισε τον μικρότερο, έχοντας στο πλευρό της και τις δυο κόρες της, οι οποίες συναντήθηκαν πρώτη φορά ύστερα από δύο χρόνια.

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για την Τζένη Μπαλατσινού η οποία βρίσκεται στην Πάτμο και έχει μαζί της όλα της τα παιδιά, ύστερα από πολύ καιρό.

Σήμερα μάλιστα, ο Μάξιμος Κωστόπουλος έχει τα γενέλιά του -έγινε 14 ετών- και η μητέρα του μοιράστηκε, με την αφορμή μια γλυκύτατη φωτογραφία τους μαζί με τις αδελφές του, Αμαλία και Αλεξάνδρα.

Προφανώς πρόκειται για μια πρόσφατη φωτογραφία καθώς αυτές τις μέρες βρίσκονται όλοι στην Πάτμο για να βαφτίσουν τον βενιαμίν της οικογένειας, Κικίλια Junior, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι τα δύο κορίτσια είχαν να βρεθούν δύο χρόνια, λόγω κορονοϊού και ιδού η φωτογραφία που πρώτη μοιράστηκε, με την αφορμή.

Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Παναγιώτης Αντώνης σε μια βάπτιση που τελέστηκε σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου Κύριο Δωρόθεο, ο οποίος έχει χρόνια στενή προσωπική σχέση τόσο με την Τζένη Μπαλατσινού, όσο και με τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια.

Πληροφορίες θέλουν μόνο 30 άτομα να έχουν παραστεί στο μυστήριο και τους γονείς να έχουν ζητήσει από τους φίλους τους αντί δώρου στο μικρό να κάνουν δωρεά στο όνομα του για την κάλυψη αναγκών της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού», δίνοντας το παράδειγμα για στήριξη με κάθε τρόπο του συστήματος υγείας και των ανθρώπων που εργάζονται σ’ αυτό.

Οι νονοί του νοεφώτιστου ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, Ηλίας Καντζούρης, η πολύ καλή φίλη της Τζένης, η επιχειρηματίας, Βιολέττα Λάππα, καθώς και ο γιος της Τζένης, Μάξιμος.

Αναμένοντας κάποια εικόνα από τη βάπτιση, εμείς ευχόμαστε χρόνια πολλά στον Μάξιμο.